Täällä ollaan taas, hei vaan.

 
Kiire ja laiskuus on vienyt kaikki mehut tähän asti blogin päivityksen suhteen, mutta josko parantaisimme tapojamme..
 
 
Ihan ensin vois tehä semmoisen ympäripyöreen päivityksen, jossa kerron mitä piskeille kuuluu. Eli Stara asustaa Kaakkurissa edelleenkin ja sinne myös jää, koska virallinen omistaja ei siitä tahdo luopua ja siittä hälyhaukusta ei oo kerrostaloeläjäksi.. Näkee enempi vaivaa reenata Starbugia, mutta kyllä se siitä vielä alkaa luistaa! Viimestään kun päästään pakkasista eroon ja pyörätiet sulaa. Sillä mulla todellakin ON tarkoitus tehdä siitä tokovalio vielä tässä muutaman vuoden sisään.. 
Pari viikkoa sitten oltiin isän&pikkusiskon kanssa Rukan mökillä, piskilauma tietty mukana. Vihdoinki pääs rauhassa treenaamaan!! Tässä Starfacelta pari taidonnäytettä, (erivoin ruutu&ohjattu nouto) valehtelematta toiselta treenikerralta (eli edellispäivänä reenittiin molempia eka kertaa kunnollisesti):
 

 
Noiden suhteen ei siis paniikkia, suurimmat ongelmat on jo-opituissa liikkeissä (mm. kakejen vaihdot, tunnarin siisteys, jäävistä istu&seiso...mitä vielä prkl -.-). Noh, ei nyt nosteta verenpainetta miettimällä niitä! Ens viikolla jos kerkeisi isoparran kans reenimään, tän viikon se on hiihtolomalla Rukalla kun toiset "lomailee" Oulussa töissä..


 
 
Sitte meän rääpäle Tellervo Kullervon poika, eli Stella! Siittä on ehkä kuoriutumassa oikein pätevä tokonausseri, kunhan emäntä alkais ny hitto vie reenaa tosissaan! Ahaa okei, alkaa se kuulemma nyt kun töissä helpottaa.. Hyvä. Agilityynki painutaan vielä, ehkäs kesällä vois jonku ryhmäpaikan lunastaa jostaki. Aaaa-lonkilla & 0-kyynärillä kelepaa 8) Viime perjantaina käytiin Kankaanpäässä Ventelän Karilla ryhmäkuvauksessa Miinalaakson C-pentueen kanssa ja kyllä komiat lonkka&kyynär-rivistöt lähti Kennelliitolle arvioitavaksi. Eli Tellu on lonkkien suhteen paremmassa jamassa kuin Stara, vaan se ei tee mun Starmonsterista yhtään sen huonompaa hurttaa todellakkaan <3 Toivoo vaan, että Tellukin olis jo yhtä älykäs kuin Stara, joka lähestulkoon ymmärtää mun puhetta :)
Anyway, mentiin perjantaina sitten yöksi Miinalle&Markulle Kaasmarkkuun (niin siis oltiin Tellun siskon isäntäväen Johannan&Vesan kyydillä Oulusta, jossa hekin nykyään asuvat). Tellu pääsi näkemään mammaa&isomammaa, joitten kans tultiin toimeen aivan hienosti alkupomottelujen jälkeen. Vielä supersuuret kiitokset Miinalle ja Markulle kestityksestä, tullaan kyllä ehdottomasti toiste (ja pian tullaankin)! Ja matkaseuralle myös :)
 

Äitee Tinka (Staran sisko), mummu Essi (Staran äiti), sisko Tara ja Pellervo 
 
Joo no jos palattais siihen Telluun, niin tässä parit videopätkät samaiselta Rukan reenireissulta ihmeteltäväksi:
 
 
 
 
Laitetaan vielä Brillasta pari videopätkää, joissa harjoitellaan hiljaisuutta&aivastelemattomuutta. Osaa se paljon muutakin, mutta tuo keskittyminen on avainsana jos tällä hetkellä Saksassa asuva emäntä haluaa edetä ärrierinsä kans pidemmällekin..
 
 
 
Ei kai siinä sitten! Nyt Stellalla on tän viikon torstaihin saakka yökaveri, nimittäin vehnäterrieri Fanny on meillä hoidokkina perheen lähdettyä hiihtolomareissulle. Saadaan testailtua kuinka pärjätään kahden koiran taloudessa, mikä on kyllä enemmän ku hyvä juttu.. 8))
 
ps. Ainiin! Vuosihan se kerkesi jo vaihtua, joten päivitelläänpä lupaukset ym. mitä on tapana joka uuden vuoden alussa tehdä. Ensin viimevuotiset:
 
Stara
 
Toko: VOI1 vuoden sisällä. Rotumestaruuskaan ei olisi pahitteeksi, mutta ei suuria odotuksia sen suhteen..
- CHECK CHECK! Koularia ei jaksettu hakkee, viimeset kokkeet meni niin päin arsetta että jätettiin se leikki pitkäpinnaisemmille..
 
Agility: Treeniä ENEMMÄN, kisavalmiiksi kenties syksyyn mennessä? Kisoista ei silti puhuta vielä.
- Hahhahahaahhahahahahahahahahhaha. Hah.
 
PK: BH-koe. Joku laji tarkempaan syyniin (koirahiihto, canicross, haku, jälki..). Valinnanvaraa on, sitä ku valitsee vaan!
- CHECK! Paitsi tuo jälkimmäinen osio mihin sitä BH-koetta oikeesti tarviis.. Noh, viimeistään sitten kun Star on tokovalio.
 
Terveys: Lonkkakuvat ainakin.
- CHECK! Ei paras (C/C) ei, mutta ei estä elämää täydellä teholla :)
 
Näyttelyt: Jokunen joskus, kesällä Oulu-kv ainakin. Ei se FI MVA-titteli pahitteeksi olisi.
- Ja bullshit sanon mie.
 
Muu: Opettaa pikkusiskolle hyviä käytöstapoja.
- Ööööö no huonoja tuli ainaki opetettua?? Nojuuu, ehkä se sai tartutettua tuota irtiolemisen jaloa taitoa ja snausserimaista painia myös :)
 
Pentu (voiei, Tellulla ei ollu vielä ees nimeä)
 
Opetellaan arkielämän asioita ja peruskäskyjä. Luoksetulo, hihnakävely, sisäsiisteys..
- Osasi kaikki tuohon about syksyyn asti, nyt on hihnakävelyt ollu melekosta tahtojen taistoa harva se lenkki.. Korvat on onneksi päässä suurimman osan ajasta ja pissat&kakat tulee yleensä ulos eikä sisään (vatsataudissa ei kakkaa kyllä pidätellä).
 
Naksuttimeen ehdollistuminen ja erinäisten temppujen opettelu.
- CHECK! Paitsi eihän tuo mittää siistejä temppuja ossaa. Plääh, laiska emäntä RYHDISTÄYDY.
 
Näyttelyt: Mätsäreissä saatetaan piipahtaa, lisäksi jokunen pentunäyttely. Joulukuussa Messariin kenties?
- Absoluutli nou check. 
 
Minä
 
Ajokortti ja paikka jostain koulusta syksyllä!
- Voe hyvää päivää, tää aiheuttaa melkosen pistoksen omatuntoon.. Mistä tämmösiä luusereita sikiää?
 
--
 
Joo olokoot, uuet luppaukset tiskiin täältä pesee:
 
Stara
 
Toko: No saa kai sitä toivoa edes? EVL1- olis maittava. Ja Rotumestaruus. Ei muuta.
 
Näyttelyt: Jos me ny sen verran, että saatais se FI MVA-arvo.. Jos minen jaksa juoksuttaa kehässä niin Miina kyllä jaksaa :)
 
Muuten: Kerettäis touhuta Starbuginkin kanssa enempi! Kaikin tavoin. 
 
Stella
 
Toko: Alokasluokka ois päihitettävä. Koularia ei välttämättä jassa.. Toki avoinluokka menis sammaan syssyyn 8)
 
Agility: Kerettäis alkeisiin tänä vuonna ja alettais rakentaa pohjaa ens vuodelle kenties kisamaisempiin tunnelmiin?
 
Näyttelyt: Hehhoh, jos se saadaan kehään asti niin hieno homma! Mätsäreitä ainaki yks tai kaks.
 
Muuten: Rauhottuisi hihnakävelyssä ja muutenkin hieman, mutta EI karsita sitä ihanaa innokkuutta&energisyyttä mikä tekee tellusta Tellun.
 
Minä
 
Oonko niin nolo, että pistän saman kuin viime vuonna? No ainakin eka osuuden, eli AJOKORTTI HITTO VIE! Ja muutto myös, tää tyttö tarvii nimittäin mehtää ympärilleen..
 
Sitten ehkä myös jotain muuta pientä/suurempaa kivaa..