Eilen hurautettiin bussilla Staran kans Kuivasjärvelle treenaileen Jennan ja Ramin kans. Starallakin varvas alkaa olla jo parantumaan päin, niin pystyykin jo alkaa reenaileen vähän tehokkaammin :)

Alkuun otin muutamia lyhyitä seuraamispätkiä. Ihan kivasti pysyi kontaktissa, eikä jäänyt jälkeenkään yhtään. Saa nyt nähä kuinka nopeesti tuosta uskaltaa alkaa pidentää nuita matkoja, kun tuntuu että ollaan jankattu nuissa muutamissa metreissä jo satatuhatta vuotta. Mutta toisaalta, hiljaa hyvä tulee.... : D

Sitten otin pari liikkeestä seisomista, eka kerralla palkkasin heti käskyn yhteydessä, ja toisella kerralla Stara pysähtyikin heti käskystä.

Seuraavaksi alkoikin taas Staran perustolloilut, eli meni ahdistelemaan Ramia, eikä tullut käskystä (huudoista,vihellyksistä, karjumisista...) luokse. Lähdin sitte itse kentältä pois ja kävelin puskaan piiloon, niin kohtahan sieltä jo syöksyttiin innokkaasti. Noo, lihapullaa kuonoon ja eiköhän samointein Stara kurvannut takasin Jennan ja Ramin luokse. Jäin sinne puskaan ootteleen sitä puupäätä, ja tulihan se sitte taas takaisin. Loppuajasta Stara tottelikin ihan suht. hyvin kun en päästänyt sitä liian kauaksi hortoilemaan.

Auttelin siinä sitten Jennaa ja Ramia piilopaikallaanmakuussa, katsomalla nostaako Rami päätään Jennan ollessa piilossa. Staran jätin aluksi kauemmaksi kytkettynä, mutta eihän siitä mitään tullut kun vauvalle tuli kaaauhia hätä ja huuto alkoi. Otin sen sitten lähemmäksi ja jätin hihnan sitomatta mihinkään, niin nätisti pysyi hiljaa paikallaan meidän touhutessa.

Lopussa otettiin yhteinen paikallaanmakuu, joka tosin meni meidän osalta ihan totaalisen perseelleen. Ensin, neiti ei suostu pistään maate. Sitten, kun vaivalloisesti on laskeuduttu maan tasaan niin siellä ollaan sitte ihan vinksallaan. No, käsken Staran takaisin perusasentoon. Ei mitään vaikutusta. Käsky uudestaan, ja ei. Lopulta sain sen makaamaan ihan ok ja päätä myöten maassa, ja palkkailin muutamaan otteeseen ehkä n. puolen minuutin ajan. Lopussa viimeisen palkan jälkeen palasin Staran viereen ja pilasin itse koko liikkeen käskemällä Staran perusasentoon ja sehän ei siihen tullut.  Iltaruoalla paikallaanmakuut siis jatkukoon.......

Lopuksi päästettiin taas pariskunta riehumaan. Stara se on kyllä niin tohelo piski, että toista samallaista en oo kyllä tavannu (paitsi naapurin testosteroni-pakkaus Hugo......). Todisteena kuvamateriaalia myöhemmin tulossa...

Mutta treenaukset jatkukoon, perjantaina taas KASsi-treenit niin pakko olla saanu tehtyä ees jonkinlaista edistystä maahanmenossa etenkin 8)