Eilen pitkästä aikaa ohjatut agit.

Ehdittiin tekemään vaan semmoista yhtä hauskaa tehtävää, jossa mentiin kahdeksikkoa suorassa linjassa olevilla hypyillä. Miksiköhän sitä ohjaustapaa (tmv) kutsuttiin, joku sivusta ohjaaminen se kuiteski oli.
Oli muuten huippu treeni! Ekan huseerauksen jälkeen koutsin vinkkien avulla saatiin homma luistamaan, vielä paremmin ois onnistunu jos koira osais eteenmenon (heh, vois olla korkee aika opetella semmonenki pikku juttu..). Hyvin sai opeteltua koiran haltuunottoa jo sen ollessa esteen päällä ja muutenkin ohjaamista. Me like!


(c) Jenna

Tänään oli sitten viimeiset yhteistokot ennen viikonloppua. Oli taas mukavasti porukkaa yo:n nurtsilla ja ehdittiin Starban kanssa jotain häsläämään.
Alussa paikkamakuu piilossa 1min. Voi perkeleenperkele!!! Stara on nyt ottanu oikeen tavakseen olla nousematta maasta persusasentoon eka käskyllä! Jumaleissöni, että vtuttaa. Tehny sen jo kahesti viikon sisään.. Oon nyt ottanu viime aikoina liikkeestä maahanmenosta ja paikkiksesta persusasentoon tulot, koska ei todellakaan pelkoa, että S alkaisi niitä ennakoimaan ("Ääääh, onko ihan pakko??Jos mää jäisin tähän köllötteleen vielä vähäks aikaa?? Ai en vai? No hinaudutaan sitte ylös.. Ääliö..").
Ainiin ennen makuuta otin hypyn (ja otin tokohyppyä muutes eilisissä aksatreeneissä myös montamonta kertaa). Bra, bra, paitsi tyyppi ponkasee yli kauas ja vinoon, mutta ihan sama.
Kaket ok, kerrankin otin oikean määrän toistoja (yleensä pari toistoa enemmän kuin kokeessa).
Jäävät samaa kauraa kuin aina ennenkin.
Luoksari x3 ja joka kerta huib. Ekalla palkka Staran takana, hyvä stoppi ja vapautus. Tokalla palkka mun takana, stoppi hieman hidasälyisempi, mutta terävä. Vauhdilla persusasentoon ja vapautus. Viimeinen palkka mulla, huippustopista juoksin luo palkkaamaan.
Nouto klääh puuh, kaikki MUU hyvää paitsi tällä kertaa kapulan nosto oli ongelmallinen. Otti suuhun, pudotti, otti uudestaan. Paulautukset ymym. oli hyviä, mutta tuo jäi kyrsimään. Otin sitten vielä yhden noudon ja palkkasin heti suuhun ottamisesta. Pakko saada tehtyä yksi perfect nouto ennen lauantaita..
Seuraamisen tein loppuun aika pitkänkin pätkän. Ei voi muuta sanoa, kuin että opettele ihminen kävelemään!! Jestas, että mää kävelen ku mikäki juoppohorisko. Ihmekään, että Starilla on vaikee tulla näppäriä käännöksiä kun joku tepastelee miten sattuu. Kävelykurssia oisko missään tarjolla?

Huhhahhui, että ahdistaa ja jänskättää ja pelottaa ja ei kiinnosta. Kiinnostaa oikeesti, mutta jos ei saada ykköstä niin itken (sisäisesti ja ulkoisesti jossain hämärässä nurkassa).