Taas jälleen. Aallonpohja.

Voiko maailmasta löytyä enää vaikeammin motivoitavaa piskiä????? Tuntuu, että nykyään joka hemmetin treenikerran jälkeen oon pinna katkeamispisteessä ja itku kurkussa kun mikään ei onnistu. Kuten taas tänään.
Kentällä yritin leikkiä Staran kanssa köysilelulla ja hyvinhän se siitä innostuikin. Sitten kun yritin alkaa ottaa seuraamisia siinä ohessa, niin joo moro.. Muistan kun viime kesänä Jäälin mökillä S innostui jostain narunpätkästä niin, että sain tehtyä tyyliin kaikki alon liikkeet vaan sillä palkaten ja meno oli mitä mahtavinta. Ja se seuraaminen!! Viime aikoina tuo seuraus on alkanut näyttää siltä kuin ei oltais koskaan sitä treenattukkaan.
Niin ja sitten tosiaan köysilelu olikin ihan tylsä ja partaeliö jäi tuijottelemaan maisemia. Tulihan se persasentoonkin joskus jopa ekalla käskyllä, hitaasti ku mikä. Niin ja perusasentokin on tainnut unohtua eräältä, lähes joka kerta tulee ihan vinoon ja eteen, jnejnje dfseurwrujhoy...

Miksi hitossa ilmotin meidät siihen SM-joukkueeseen. Sadan prosentin varmuudella silloin on tuhoton helle muutenkin eli avon liikkeistä tulee onnistumaan vain paikkamakuu ja siitäkin pistevähennykset miljoonista lisäkäskyistä. Onhan se jo aikakin kokea penkin alle mennyt koe.

Olis vaan niin helppoa jos koira tykkäis tekemisestä ilman, että pitää olla satamiljoona eriä motivaatiovälinettä ja namupalaa joita epätoivoisesti yrittää tyrkyttää sille. Kiva kattoa joidenkin treenivideoita, joissa koiralle nakataan pallo niin elukka on ihan innosta ratkeamaisillaan. Hah, ei koskaan tule semmoista näkyä täällä tapahtumaan. Joojoo voisin lakata vertaamasta snautseria jatkuvasti sakemanneihin, aussiehin, bortsuihin tmv., mutta ei mahda mitään.. On kai sellaisia snakuja olemassa jotka motivoituu muustakin kuin elävistä hiiristä tai gourmet-sisäfileestä???

Noniin, nää on taas näitä päiviä. Kyllä tuon partasen kanssa on yleensä suurimman osan ajasta kiva elää (ja treenata..), mutta toko on toko. Kerta minä sitä haluan harrastaa niin sitten harrastetaan! Jos me päästäs jotakin Starallekin sopivampaa lajia testaileen vielä tämän kesän aikana.

Stara 1v11kk pose