Otsikko viittaa aikalailla hyvin suurinpaan osaan tän hetkisestä elämästä.
 Mitä kauemmas on tätä blogin päivitystä lykännyt, sitä vaivalloisemmalta on tuntunut alkaa kirjoittaa.. Liian paljon kaikkea kerrottavaa, niin tressaan siitä. Koitan pitää kertomuksen lyhyenä, ihan oman mielenterveyden kannalta!
(Jennalle isot kiitokset taas upeasta ulkoasusta!)


c jena

Noniin, eli tehdäänpä yksinkertaisimman kaavan kautta.

Nykyinen kokoonpano: Minä (Anniina), Stella ja Stara (eri osoitteessa kuin kaksi ed. mainittua, mutta menossa mukana silti).

Tämänhetkinen sijaintimme: Saariselkä, Inari. Asuinpaikkakuntamme kuitenkin Oulu, Stella ja minä kaksin, Star perheeni luona Kaakkurissa.

Harrastukset: (koirien siis, kettään kiinnosta meikäläisen koiriin liittymättömät vapaa-ajan hörhöilyt) Staralla toko ykkösenä, aksailtu ei olla aikoihin.. Toivottavasti päästään kesällä viimestään taas jatkaan hauskaa harrastusta. Tokon suhteen ollaan pikkuhiljaa palailemassa takaisin raiteille, hieman pakko kun SM:t siintää jo parin kuukauden päässä. Tänä talvena Star on kunnostautunut hiihdossa, ei valitettavasti allekirjoittaneen kanssa kuitenkaan. Perheen mukana piskit on kulkenu Rukan mökillä, ovat sitten Brillan kanssa päässeet juoksentelemaan hiihtoladuille saakka. (Käytiin kyllä eilen täälläkin n. 2km lenkki ja molemmat partanaamat kirmas perässä)
Stellan kanssa ollaan edetty ihan arkielämän juttujen parissa, naksuttelu on tullut tutuksi tytölle. Pitää ottaa joku päivä videota miten hienosti kakara pyörii jo purkin päällä! Istuminenkin luonnistuu jo näppärästi, maahanmenoa vasta tarjoillaan ahkeraan. Luoksetulo on tällä hetkellä tosi hyvällä mallilla, pysyiskin noin varmana aina.. Alkaa kohta se käskyjen kyseenalaistamisikä. Ei se auta! Lapsi pysyy irti tosi mahtavasti, ensimmäiset pari-kolme viikkoa mentiinkin täysin remmittä. Oon niin laiska ja mukavuudenhaluinen, etten millään ois jaksanu alkaa uuteen hihnakoulutusprojektiin.. Napero kulkee melkeimpä paremmin irti kuin hihnassa. Noo, koiran turvallisuuden kannalta ihan hyvä olla hihnassakin kaupungissa!


Helmikuussa Torinrannassa Jennan kuvattavana

Äääh nyt riittää, en keksi enempää informoitavaa (kysykää jos tulee mieleen, ihan mitä vaan!!).

Staran kanssa oltiin toissa sunnuntaina Päivi Lammisen koulutuksessa, saatiin hyviä vinkkejä mm. seuraamista ja kaukoja koskien. Ruutu on kuulemma tosi hyvällä mallilla, siihen ei muuta ko vahvistusta! Voittajan liikkeistä muuten tunnari ja kaket on kaikista epävarmimmat, niitä nyt himotreeniin jos meinaa jonkinlaista tulosta kesäkuussa tahkota..

Jo riittää, nyt on jää rikottu niin helpompi jatkaa jatkossa. Ehkä jo parin päivän sissään lissää juttua! Who knows..

ps. Ainiin, Stara nappasi toisen sijan Snautserikerhon Vuoden Koira - kisassa TOKO - kategoriassa. Lisäksi pikkulinnut lauloivat, että saman sijan olisimme saaneet myös oman seuramme 2010 Vuoden Koira (toko) - kisassa..