Josko oisin jo juoksujen tuomasta pettymyksestä toipunut, niin jaksaa tännekin kirjoittaa jotain taas..

Viime viikon loppu meni aikalailla treenaamatta, mikä on kyllä ihan hyväkin. Aattelin nyt muutenkin treenata suht. vähän ennen toukokuuta ja pitää lähinnä pieniä innostavia treenejä silloin tällöin (ts. joka päivä jotain pientä..). No okei, oikeestaan nuo "pienet treenit" tarkottaa sitä, että en teetätä Staralla nyt mitään jättipitkiä liikkeitä tyyliin koemaisesti. Haetaan nyt sitä intoa ja hiotaan liikkeitä entistä paremmaksi.

Tänään mentiin taasen parin tunnin lenkille ja käytiin samalla treenimässä Haukkukeitaan viereisellä parkkiksella. Ei ehditty paljoa tehdä kun parkkikselle hurautti auto josta pomppasi ulos Stran aikaisemmin talvella tapaama groebelggari. Pidin Starasta kiinni siihe saakka kunnes parivaljakko oli siirtynyt vähän kauemmas. Sitten kun päästin Starasta irti niin hetken kyttäämisen jälkeen TSÄÄM idiootti partanokka kirmasi belgin luo. Kävin hakemassa elukan pois ja jätin sen jäähylle aidan varteen ja kävelin piiloon. Hetken päästä jatkettiin treenaamista.

Otettiin pari luoksetuloa joista ensimmäisen jälkeen toisella kerralla palkkasin jo pelkästä juoksusta minua kohti. Ekalla kerralla kun laukka hiipui raviksi metri-pari edessäni.

Seuraamisia ja palkkaamista käännösten ym. jälkeen. Tein myös askelia oikealle, vasemmalle ja taakse ja hienosti Starb pysyy mukana.

Jääviä muutamat, ihan jeesb edelleen.

Kaukoja i-m vaihdoilla. Alkuun meni plörinäksi, sitten oli hienoista ennakointia ja lopulta onnistui. Näissä pitää alkaa pidentää käskyjen väliä, Stara on tottunut siihen, että käskyt tulee pikavauhtia..

Uutena liikkeestä istumista tosin ei vakavasti. En ottanut Staraa seuraamaan vaan se tuli vapaana vasemmalla puolella ja siitä "sit"-käskyllä istumaan. Eka kerralla S katto mua kun idioottia, seuraavat pari onnistui ihan kivasti.

Illalla tehtiin sitten iltaruokatreeniä.

Koira oli kyllä mahtavassa vireessä (mistähän lie johtui..), joka tosin kostautui luoksetulossa. Eka toisto meni hyvin, mutta perusasentoon raahautuminen oli, noh, raahautumista. Ei palkkaa, ja koira uudestaan asemiin. Tais olla tänä iltana ensimmäinen kerta kun Starface ei jäänyt ensimmäisestä "istu"-käskystä paikalleen, vaan oli useampaankin otteeseen lähdössä seuraamaan. No kuitenkin, kun koira jäi paikoilleen niin ekasta hämäyskäskystä nousi seisomaan, mutta ei liikkunut edemmäs. Käskin sieltä about 20m päästä elukan takaisin persuuksilleen ja tottelihan se toisella tiukemmalla käskyllä. Sitten menikin hyvin loppu liike ja myöhemmin uudestaan tehtynä ilman ongelmia.

Seuraaminen oli upeaa. Vitsit kun oliskin aina yhtä innokasta! Tiiviyttäkin oli reippaasti, mutta ei liikaa. Käännökset jes, paitsi vasen täykkärissä peba toisinaan myöhässä. Olkoot.

Jäävät muuten, mutta maahanmeno edelleen vino. En tiedä johtuuko se enää seuraamisen poikittamisesta, mutta useamman käännöksen ja pysähdyksen jälkeen saatiin lopulta yksi suora maahanmeno. Hinkkaus jatkukoon..