Oha se pakko nyt alkaa pikkuhiljaa tesmaileen voittajanki liikkeitä. (kuvat jena)

Eilen illalla kotioloissa iltaruoalle muutamia toistoja erinäisistä liikkeistä.
Ensin s-m kakeja ja voi jeesus, että tukka lähtee päästä. Kaukoista tulee joku ikuisuusprojekti tällä tyylillä..
Sitten wnb-metskua eli veitsen pitelyä suussa. Pari toistoa vaan, ekasta hipaisusta palkka ja kolmannella piti jo vähän aikaa suussa.
Tunnaria yhdellä kapulalla, otteen parantelua ja kapulan etsimistä. Palautusasento alkaa tulla jo ihan luonnostaan, mutta se kapulan ottaminen suuhun.. Plaaahhh not working. Montamonta toistoa saadaan tätäkin tehdä, jotta partaeliö tajuaa ettei tunnarikapulaa roikoteta päädystä niin, että kapula töröttää miten sattuu. Vois joku laiska myös keittää jokin kaunis päivä muut kapulat niin voi lähteä reenaan itse tunnistamista.

Tänään mentiin sitten pitkästä aikaa Kuikulle treeniin med Jenna&Rami.
Starbucksin kanssa aloitettiin seuraamisilla ja lelupalkalla! Koira oli ihan yli-innokas ja seuruu oli tosi kivan oloista. Oikeelle käännökset on nyt mitä on, mutten jaksa puuttua. Tauko tekee kyllä hyvää, ennen epäleluinnokaspiski on nyt ihan vaahtona uusista romppeista. Jee! =)
Liikkeestä istuminen kertaa yksi, ja mahtis oli.
Eka kertaa kokeilin voivoin luoksaria, ensin pelkkä maahanmeno. Huomaa, että tää on uusi asia Stralle, reagointi käskyyn ei ollut nimittäin superia. Hyvinhän se maahan silti motkahti. Kokonaisena luoksari oli OK, vauhtia oli niin tuhottomasti, että stoppi valui. Vielä erikseen palkat molemmille (maahanmenolle&stopille) ja enough for that.
Ruutua naksuteltiin, tässä junnataan nyt edelleen. Nyt vähintään kerran viikossa ruututreeniä jos haluan saada Straban ikinä oppimaan ko. liikkeen.. Oikea paikka välillä hakusessa, onnistumiseen lopetettiin.
Noutoja normityyliin ja metskulla. Norminoudot iha jees Jennan kapulalla, väliin tuli parit vauhdittomat (=ravas) palautukset, mutta lopussa hienot. Yritän nyt saada Staraa oppimaan, että noudostakin voi saada lelupalkan. Vauhdikkaista palautuksista oon koittanut nakata palkaksi lelun, mutta S lähtee vaan lelun perään kapula suussa. Siinäpä sitten leikit lelulla.. Yksi projekti lisää tässäkin.
Metallin kanssa edistyttiin ihan hyvin, tai no siihen nähden ettei Stra ole koskaan metallikapulaa suussa pitänyt. Nyt taas palkat parista suussa pitämisestä, sitten pari maasta nostamista ja palautusta. Jeeee, hyvä dogi =) Vielä kun sais hankittua oman metallisen (ei ois innokkaita sponssaajia? :D)..
Kaukoja Jenna teki muutaman (s-m) kun MINÄ EN OSSAA!! Ihan oikeesti hermo räjähtää.

Lopuksi BH-kaavio plus loppuun sekalaisia seuruupätkiä lisää. Muuten hyvä, mutta oikeelle käännökset KLÄÄHH ja pitkillä pätkillä vilkuili välillä Jennaa ja Ramia ruututoimissa. Mutta hyvä muuten. Ei mua BHssa huoleta mikään muu kuin se kaupunkiosuus, etenkin se vieraan ihmisen kanssa puhuminen... Treenii tarvitaan siihen kyllä, mutta jos kuitenkin päästäis tässä vuoden sisään se käyttäytymiskoekin käytyä.