Nonii, kirjotukset kevään ajalta ohitte eli voimme taasen keskittyä treenaamiseen täyspäiväsesti. Tosin koiralla on viimeaikoina ollut havaittavissa hienoista keskittymisen puutetta ja nenä vie neitiä 10-0. Myös liruttelu ulkona on lisääntynyt, joten tässäpä niitä juoksuja odotellessa..

Huomenna ois tarkotus mennä treenaamaan ihan kunnolla (marketin/Bauhaussin tmv. parkkikselle) ja kirjottelemma niistä sitten huomenissa. Eilen illalla oli kyllä iltaruokapalkalle kiva ketju, sis. seuraamisia + luoksari + jäävät. Kaksi virhettä tuli, ensimmäinen seuraamisessa kun hermokimppu säikähti takana pyöräilevää henkilöä (tosin kello oli jo reippaasti yli ilta yhdeksän, joten häiriötä ei ollut nimeksikään. Silloin tietysti kiinnitetään huomiota siihen ainoaa häiriötekijään..) ja toinen kun partiainen lähti luoksarissa "käsky!" huudahduksestani. Nämä tietty korjattiin ja seuraamiset oli kyllä hienoja, tiivistyikin loppua myöten. Ärsyttää vaan kun ei itte nää sitä pebaa, että poikittaako S, mutta sen tsekkaan aina liikkeestä maahanmenolla. Ei tullut mitenkään erityisen vinoja maastoutumisia, ehkä se vielä suoristuu...

Se on sitte selevä, että ensimmäinen koe mihin mennään niin sinne mennään nälkäsenä! Snautserin kanssa pitää käyttää kyllä kaikki mahdolliset oljenkorret, ja nälkä on se mikä saa Staran pelittään pidemmissä liikesarjoissa.

Ja vielä ilouutinen, nimittäin ollaan Starfacen kans nyt OPKY:n (Oulun Palveluskoirayhdistys) jäseniä! Jos päästäis kesällä aloittamaan uusia lajeja, etenkin haku kiinnostaa kovasti.

Loppuun video, jota vois käyttää opetusfilmissä "Näin käy jos et aktivoi koiraasi tarpeeksi". Tämä siis yhdeltä päivältä kun luin kirjoituksiin, ja Stara ois ilmeisesti halunnut mun tekevän sen kanssa jotain kivaa lukemisen sijaan...