No hei, ei viime viikosta oo vielä kuin öööö vähän alle yhdeksän tuntia... Eli lupaus piti lähes kutinsa ;)

Perjantaina iltasella käytiin siis tottistelemassa Kempeleessä. Paikka oli viime talvelta tuttu heppamaneesi ja Starbasta kyllä huomas, että tunnisti paikan.. Voi sitä intoa ja riemua kun hypättiin autosta ulos!
Alkuun Star sai odotella hetkosen kun kokeilin treeniliivejä (ja lopulta tilasin!!) ja juttelin muiden kanssa siinä samalla. Hienosti nakusteri istua törötti paikoillaan yhdestä käskystä, vaikka ilmiselvästi neitiä olisi huvittanut ratketa joka suuntaan (esim. moikkaamaan lähellä tottistelevia koirakoita).
Aloitettiin ensiksi jäävillä, lähinnä istumista & maahanmenoa tsekkailtiin. Istuminen joka kerta super, heti ekasta käskystä peppu tupsahti maahan tosi nopiasti. Maahanmeno on sama staramaisen vauhdikas, eli ei niinkään hurja.. Mut kelepaa mulle :) Seisominen tehtiin tasan kerran, eikä tuota ois tarvinnu enempää tehdäkkään kun toimi niin upeasti.
Seuraaminen oli NIIN hienoa! Okei, löytyishän sieltä niitä pilkunviilauksia varsinkin kun koiralla on intoa hulluna, niin esim. poikitusta meinaa ilmetä MUTTA IHAN SAMA. Se tiiviys ja innokkuus ja aahhhhh mikä nausteri <33 Askelsiirtymät ja tempon vaihtelut toimi kans überisti. Kävelyä voisin itte harjotella enempi..
Luoksetuloa voittajasti pelkällä maahanmenolla, stoppia ehkä kerran erikseen. Maneesin pohja oli ällö (mikä näkyi etenkin noudoissa....), joten eipä siihen mielellään mahalleen menis makaamaan. Meni se kuitenkin ihan kelpo nopsaan joitain kertoja. Ainut stoppi oli huippumahtisuper terävä. Tietty tehtiin myös luoksaria pk-tyyliin, eteentulot on Staralla nyt kyllä hallussa! Äärettömän tiiviit ja suorat, makia!!
Noutoa hinkattiin sitten vähän kauemmin. Oikeastaan ainoa pilaava tekijä oli itse kapulaan tarrautumisosa, mikä vaikutti sitten koko liikkeen pilaantumiseen. Kun se oksettava hiekkapohja sotkee parran ja kaikkea... Eipä tullut montaa hyvää kapulasta haukkausta, vaikka tehtiin montaa eri variaatiota eri noudon osista. Mutta tuo kapulaan tarttuminen otetaan nyt kunnon syyniin, jotta saa senkin varmaksi. Haukkaamistreenejä eri alustoilla ja PALJON. Jospa se varmuus toisi sitten myös sitä vauhtia palautusosaan. Staralla kun vire laskee huimasti yrittäessään pohtia, miten saisi kapulan noukituksi ja samalla olla koskettamatta maata kuonollaan.. Siinäpä probleema.
Ennen lähtöä kertaa kaksi hyppynoutoa, ensin Star esteen taakse kapula suussa ja sieltä kutsu. Luovutusasennosta vapautus jalkojeni välistä palkalle, hienosti meni. Sitten otin tietoisen riskin ja koitin liikettä kokonaisena. SE TOIMI!!! Noh, edellä mainittu kapulannoukkimisongelma oli ainut miinus, mutta hyppy ja luovutus ja kaikki JEEEEEEEE. Voivoi superelukkaa kerrrrrrtakaikkiaan!

Oli kyllä niin kiva treenata pitkästä aikaa, ensi perjantaina näillä näkymin sama meno jatkukoon :) Vois nyt jopa suunnitella treenit etukäteen..


ensimmäinen päivä urakasta..

ps. Unohdin kertoa Stran nyppimisoperaatiosta.. No ei siitä muuta kuin että ylitin itseni kerrassaan, ei vierähtänyt kuin viikko siihen hommaan..........