Huhhuuii, helle pistää niin väsyneeksi, että jää blogiin kirjoittelutkin vähäisiksi. Noh katsotaampa muistuuko mitään kuluneelta viikolta mieleen..

Erittäin vähän ollaan nyt tokoiltu (kuten on tullut jo selväksi), torstaina mentiin kuitenkin parkkistreenaileen yliopistolle. Stra oli karsee löllykkä, draivia ei löytynyt mihinkään liikkeeseen joten kovin mieltä ylentävä treeni ei ollut.
Paik
kamakuu onnistui tietenkin hyvin uneliaan koiran kanssa, mutta.. Sain vakoiltua Ässää näkösuojan (=auton) ikkunoiden lävitse ja voi herrankiesus mitä touhua! Tyyppi vaan haisteli ilmaa ja pyöritteli päätään ja hyvä ettei alkanut maatakin nuuskia. Järkyttävää, ennen se on maannut ihan skarppina odottamassa mua, sillä onhan se kamalaa jos minä katoan maisemista. Ei ollut näköjään torstaina.. Niin ja aikaa makuussa oli lähes 4min.
Nouto oli hirveetä löllöttelyä, kuin myös kaket. Sheippailin myös vähän ruutua.
+ Muitakin juttuja tehtiin, mutta en jaksa muistaa.
 

Eipä sitä paljon muuta ole ehditty tekemään näin lomailun ohessa, kirjoittelen sitten huomenna lisää kun ollaan kotiuduttu näyttelyistä. Tänäänkin vietettiin melkein koko päivä Äimäraution raviradalla Staran, pikkusiskon ja Jennan&Noomin kera kauneuskisoja katsellen. Voi härreguud, että oli KUUMA!! Loppuajasta koko porukka oli lähes lämpöhalvauksen partaalla, onneksi paahde alkoi iltapäivästä hellittää.
Nähtiin myös kasvattaja Miinaa miehensä Markun kanssa, mutta ei hirveän kauan ehditty juttelemaan. Huomenna sitten kun Starakin pääsee tositoimiin! Odotukset ei todellakaan ole korkealla (taitaa olla sama lause kuin edellisessä postauksessa), mutta samase. Kävi miten kävi, kyllä tuo papana mulle snausserista menee :)

 Loppuun vielä upeanmahtavankomea holsku tän päiväsestä show'sta, ai että holskukuume kasvaa kasvamistaan (hehhheh, niin se aussiehaave tosiaan vaihtui taas, mutta tällä kertaa pysyvästi toivon mukaan..):