Eilen saavuttiin Lapin kiertueelta, ma-la oltiin siis Saariselällä, tosin to-pe meni Inarissa Kessin erämaassa. Stara taisi nauttia eniten Kessin reissusta, kun sai juoksennella vapaana kaksi päivää pohjanpystykorva Nellin kanssa :)

Nelli onkin mulle jo vanha tuttavuus. Se nimittäin saapui Nellimöön (kylä, johon mökkikin kuuluu) omistajalleen Veijolle neljä vuotta sitten, jolloin mekin oltiin perheen kanssa ensimmäistä kertaa pääsiäisreissulla Lapissa. Nelli oli silloin kyllä ihana pieni pallero ja kaunis neiti on tytöstä kasvanut :)

Nelli toimi Staran eräoppaana ja sai välillä ojentaa riehuvaa partanokkaa vähän kovemmallakin kädellä (tai no hampailla oikeastaan). Eipä Starface siihen paljoa reagoinut, innostui vaan.

   

Oli kyllä taas mahtava reissu, olis voinu pidemmäksikin aikaa jäädä! Lauantaina lähdettiin Rukan mökille vielä yhdeksi yöksi ja sunnuntaina palattiin koto-Ouluun.

Tokoiluja ei edellisen postauksen jälkeen otettu sen kummempia kuin yksi kokeenomainen jälleen kerran. Saariselän parkkiksella sekin, tosin karmean liukkaalla pohjalla.

Tämä kerta sisälsi myös sen paikkamakuun jonka palkkasin erikseen. Hyvin pysyi ulkona reilut 2 min., pääkään ei parralla noussut. Toivotaan, ettei kokeessa paikkamakuun aikana tapahdu mitään ydinräjähdystä, muuten kyllä liike hallussa..

Kaikki muut liikkeet meni hyvin, jopa hyppy! Nyt tehtiin se lapionvarrella ja ennen koemaista suoritusa otettiin muutama testiloikka. Alkuun oli pientä epäröintiä ja sitten lähti pomput sujumaan.

Elikkä aika varmalla mielin ollaan kokeeseen menossa vielä näillä näkymin, tietty pelottaa se häiriö..  Toivotaan nyt parasta!

ps. Neljän päivän aherruksen jälkeen operaatio-schauzerin tulos: