Huhhui, mukavasti palettu (vaimitese sanotaan..) tässä muutaman päivän aikana. (Kaikki kuvat (c) Jenna)

Lupasin kirjottaa viikon treenailuista, mutta ENPÄ JAKSAKKAAN hahhah. Kerron vaan, että oli menevä viikko harrastuksien suhteen. Ensi viikosta tulee näillä näkymin aika samanmoinen, etenkin maanantait nykyään menee täysin tokoillessa (Jennan kanssa koutsataan mölliALOryhmää, jonka jälkeen omat VOI/EVL-reenit).


Viime keskiviikkona Pöllärin koulun kentällä pöllöilemässä.

Tänään mentiin Starfacen kanssa Kuikulle viettämään helteistä päivää Jennan&hurttien luo. Käytiin uittamassa Starbua (joka menetti talviturkkinsa kylläkin jo eilen Kokkolan mökillä) ja Raimoa, ja oi että oli kivaa!
Joku mummo tuli vesikoiransa kanssa siihen kun oltiin jokunen aika rannassa oltu, ja käskin Staraa pois vieraan koiran lähistöltä. Se totteli!! Otin sitten vähän seuraamisia ja yhden liikkeestä maahanmenon ja vitsit, että oli virettä! Maahanmenoki oli superi (Staraksi) ja seuraamisessa tuli jopa poikitusta&edistämistä innokkuuden takia. Vieraiden koirien läsnäolo yleensä näkyy Strassa vireyden nousuna ja kun se saadaan kanavoitua tekemiseen, niin mahtavan näköstä menoa! Kun kokeissakin näkyis sama efekti..

Uimisten jälkeen treenaan yo:n nurtsialueelle, aloitettiin Starin kanssa seuraamisilla. Joitain pikkukäännöksiä ym. joista palkkailin. Juoksuosuuksia koitan nyt kovasti saada kondikseen, kokeessa kun vireen ollessa liika matala, meinaa parta jäädä jälkeen. Nyt oli bra.
Jäävistä taas maahanmenon nopeuttamista. Ihan ok, ei kai sitä nyt ikinä tuon nopeammaksi saada (oha se ysi ihan ookoo arvosana..). Seiso oli gott.
Luoksetulon hinkkaamista. Ekat toistot oli jotain hirveetä, partanokka se vaan istua tollotteli kun huusin "sivu!!". Sain onneksi loppuun muutamiakin hyviä luoksareita pelkällä "Stara!"-huudolla ja aika lyhyeltä matkaltakin! Laukkaa kiitos ens sunnuntain luoksetulossa myös.
Paikkamakuu ensin piilossa 2min. (pysy) ja sitten pari häirittynä. Häirittynä (=J&R hääräs Sn ympärillä, teki luoksetulon sen nokan edestä ym.) pysyi myös hienosti.
Noutoon Jenna näytti uuden kikan. Koira Jennalle, kapula suuhun valmiiksi ja meikäläinen juoksee kiljuen poispäin. Sieltä tultiin sitten superSUPERnopeeta kapula suussa kirmaten luo. Jes! Vielä pitää opetella palautus kunnolliseksi niin eiköhän se siitä, ehkä..

Nyt mulla on muuten meneillään operaatio-Stara leikkimään. Viime agitreeneissä kävi ilmi, että Sparta yrittää olla liikaa mieliksi minulle (heh) ja paineistuu jos tekee jotain väärin (->näkee minusta jos petyn siihen). Sitten se muuttuu ihan toimintakyvyttömäksi ja saan hihkua ja heilua hiki hatussa, että saan eläimen vapautuneeksi. Tämä näkyi esim. kun tehtiin pientä radanpätkää ja S tiputti eka esteen. Muutenkin on ollut ongelmia agissa radalle lähdöissä, nimenomaan siksi, että S kattoo mua kuin ajatellen "ai ihanko tosissaan saan mennä?". Nyt vaan koitan löytää joitain kivoja leluja mistä Starba jaksais olla kauemmankin aikaa kiinnostunut, joku elävästä nahasta tehty, turkiksen pala, tmv. vois olla tosi kova juttu..