Mikäs sen parempi ajankohta tehotreenien aloitukselle, kuin yo-kirjotusviikko. Viiden tunnin hikisen esseen kirjoitussession jälkeen oli hieman nihkeetä lähtä treenaamaan, mutta 5 min. pituiset nokkaunet pelasti päivän.

Mentiin siis Starmon kans päiväkodin parkkikselle treenaan. Tämä päiväkoti on eri, millä aiemmin ollaan treenailtu ja häiriötäkin on tuossa hieman enemmän. Eipä onneksi kovin paljoa ollut enää kello viiden jälkeen ja hyvin saatiinkin treenailtua.

Seuraamisella aloitettiin -yllättäen. Koitan saada Staralle nyt seuraamiseen parempaa virettä, jotenka alkuun palkkauksia jo ihan minipätkien jälkeen. Lisäksi täykkäriä oikealle pitää hinkata kunnolla, se kun meinaa olla turhan väljä. Patukan kanssa seuraamiset oli innokkaampia, mutta ruoallakin ihan ok. Pylly sais toimia vähän nopeammin, mutta en tiedä sitten onko se edes Staran fysiikalla mahdollista.. Pääasia, että se pylly sieltä loppujenlopuksi tulee :)

Sitten tehtiin ensimmäiset kunnolliset noudot ikinä! Neljästä toistosta vain yksi meni vähän pieleen, kapula oli todella lähellä pudota, mutta Sparta sai kun saikin pidettyä sen suussa. Heitto uusiksi, ja nappiin meni. Eikä muuten kertaakaan ollu aikomuksiakaan karata kapulalle sen lentäessä maahan! Jokainen haku tapahtui laukaten, viimeisen toiston palautus tuli ravilla, mutta ripeällä sellaisella. En vielä jaksa puuttua tuohon vauhtiin kerta koiralla muuten on intoa kapula noutaa. Pureskeluakaan ei ollut havaittavissa, ainakaan mun silmästä.

Kaukoja m-i-vaihdoilla. Aluksi meni ihan höpöksi, istumaan noustessa Stra liikkui ihan kunnolla eteenpäin joten palkkaa ei herunut. Palasin joka kerta sivulle ja koira uudestaan maahan. Tätä tehtiin noin kolmesti, kunnes neljäs kerta toden sanoi ja istumaan nousu tapahtui vain etupäätä käyttämällä. Siitä heti vapautus takapalkalle. Sen jälkeen noin 3-4 kertaa samanlain, joista ehkä yksi kerta epäonnistui. Alkaa se pikkuhiljaa tajuta jo idean..

Jääviä tehtiin seuraamisten yhteydessä, koska oon huomannut, että maahanmeno on totaalisen vino jos suoriltaan otetaan. Eli ensin muutamia vasemmalle käännöksiä ja sitten maahan. Pari kertaa jäi vinoon kääntymisistä huolimatta ja kerran otin suoriltaan, ja jäi tietty vinoon. Siitä huomaa, että parta poikittaa edelleen seuraamisessa.. Tuli kyllä onneksi suoriakin maahanmenoja. Seisominen täydellinen. Sitä varmaan ollaan treenattukin eniten, seisomista kun on helppo ottaa esim. lenkillä, sisällä jne..

Lopuksi jättipalkalla piiitkät pätkät, sisältäen seuruu+seuruu+maahan+maahan+maahan. Ja oisko ollu vielä neljäskin maahan.. Ei ehkä :D Seuruussa vire ei paras mahdollinen, juostessa jäi hitusen taakse ja täykkärissä kans. Mutta kontakti pysyy kyllä tosi hyvin, en ees muista millon Star ois tiputtanu seuraamisessa kontaktia! Bra hund. Maahanmenoja tietystä syystä noinkin monta, mutta onnistuneeseen tietenkin lopetettiin ja mahtipalkat. Kyllä se siitä.

Nyt vaan selevittäis tästä viikosta niin voi relata ainaki kesään saakka, kunnes alkaa loppuihin kirjotuksiin lukemiset. Okei, kyllä se kesä aikalailla tokoillessa menee, ehtiihän psykologiaa ja ruotsia syksymmälläkin lukea....