Förlot mig!!
Vaan kun en tykkää vuodattaa kuvattomia postauksia.. Ja kun on liian iso aikaväli kulunut viime kirjoituksesta, ei jaksa tietty muistaa kaikkea. Yritän kerrankin saada tiiviisti kerrottua viimeaikaisista tapahtumista.

Stara

Kärsii. Ei fyysisesti, vaan henkisesti. Siinä on kyllä täydellinen esimerkki koirasta, joka on tottunut koko pienen ikänsä aktiiviseen elämään harrastusten puolesta ja kun se yhtäkkiä menettää viikottaisen aivotyöskentelyn, KABOOM! Soppa keitetty..
Lyhyesti sanottuna Starface on viihdyttänyt itseään jos jonkinmoisilla tempauksilla Kaakkurissa, itse kun olen päässyt siellä käymään vaan noin kerran-pari viikossa tässä kuluneen syksyn aikana ilahduttamassa partanokkaa. Starasta on kehkeytynyt oikein pätevä pikkuroisto, se on mm. varastanut raollaan olevasta koulupöydän laatikosta pikkusisaren välipalakeksit, tonkinut roskiksista luoja ties mitä, mutta nyt viimeisin teko sai meikäläisetkin avaamaan silmäni snausserin pahalle ololle.
Olin ma-ti välisen yön Kaakkurissa, seuraavan aamun hammaslääkärin takia. Tiistaiaamuna painun lekurille ja aikomuksenani oli huolehtia Starasta sen jälkeen. Palatessani minua vastaan tulee taikinapartainen nautseri. Kävelen keittiöön ja mikäs siellä odottaa, raollaan oleva keskitason keittiökaappi jossa on revitty jauhopussi. Jauhoja lattialla myös kiva pieni läjä.
Siitä vaan koira tyynesti suihkuun ja sitten ulos, en jaksanut ottaa edes hihnaa mukaan. Star kun on nykyisin totellut jokaista pienintäkin käskyäni, mistä huomaa että koira on vihdoinkin oppinut nauttimaan työnteosta..

Episodin ansiosta sain hyvän tekosyyn kinuta kyytiä perjantain (eli tänään) OPKY:n tottistreeneihin Kempeleeseen. Kuski suostui ilman vastaväitteitä ;) Niistä kirjoittelen sitten myöhemmin (lupaus!!) tällä viikolla, sillä niihin kuitenkin on vielä muutama tunti aikaa..
Toivottavasti pääsemme jatkossakin perjantain treeneihin, lisäksi olisi kiva ehtiä käymään sunnuntain KASsin tokoryhmässä ennenkuin syyskausi ennättää loppua.. Ajokortin saaminen siirtyy ensi vuoden puolelle, sillä ajokouluun pääsen vasta noin kolmen viikon kuluttua. Sitten huristellaankin ympäri Oulua!! Starba saa alkaa myös totuttelemaan Värtön kämpässä oleiluun, nyt se kävi edellisviikonloppuna kylässä ja on se kerran ollut ihan yötäkin meillä. Opettelua riittää mm. siinä, ettei joka ikiselle rappusesta kuuluvalle äänelle tarvii urista ja murista ja räkyttää....

Muita juttuja

Niin, elikkäs VIHDOINKIN kouluni on loppusuoralla. Kahden viikon päästä istun toivonmukaan kotosalla ylioppilaslakki päässä syömässä kakkua tuskastuneena vastaamaan kysymykseen "no minnekäs aiot hakea jatko-opintoihin??" tai johonkin vastaavaan.. Vaan on se helpotus :) Sitten pärjäilläänkin kahden työpaikan voimin ja autokoulu mennee siinä sivussa! Sitten on vielä yks jännäjännäJÄNNÄ juttu, mutta siitä ehkä alkuviikosta.. Ehkä..