Nääh. Siihen voinemme taas kiteyttää parin päivän treenikuulumiset.

No joo, tänään miniminitreeni meni hyvin, koska parin edellisen päivän kokeilut on ollu mitä ollu. Taas näitä mun päätelmiä: Staralle ei sovi liikkeiden ketjutus siinä järjestyksessä, missä ne todennäköisesti kokeessakin tulisi. Lauantai (vai olikohan jopa perjantai..) - iltana tämä todettiin sillä, että luoksarin jälkeen kun lähdettiin seuraamaan niin kappas, joku jäi seistä törröttämään muutaman askeleen jälkeen! Thjoo, sitten ollaankin iltaruoalle otettu vähän ja mitä liikkeitä sekasin erilaisella menestyksellä... Näyttäs siltä, että Stara ei mitenkään erityisen intona treenaa kotitalon läheisyydessä kun KASsilla napittaa melkeen koko aika meikäläistä. Trying, trying..

Uusi kiva palkka löydettiin, nimittäin vanhan toppatakin hupun irrotettava karvareunus! Oijoi kun sitä on partamonsterin mielestä kiva riepotella, melkeen voisi kuvitella sen olevan joku vastapyydystetty jänis. Sillä ollaan sitten parina päivänä tehty mm. seuraamisia ja tänään ne menikin erityisen hyvin. Pitää nyt koittaa joka päivä ottaa pieniä tiiviitä treenisessioita, ja lopettaa kun parhaiten menee. (Jotenki tuntuu, että toistan taas vaihteeksi itteäni.. Aina koitetaan ja koitetaan, yritetään, aiotaan....) No anyway, noin 10-15min seuruutreenit pidettiin pyörätiellä, koostuen lähinnä suorista pätkistä. Joitain täykkäreitä ja vasemmalle käännöksiä otettiin, pitää niitäkin hioa kunnolla ja tehdä sitä kääntymisen jälkeistä palkkaamista. Seurattiin myös parin pyöräilijän ohi!  Stara ei ollut käskyn alla kun aluksi näki pyöräilijän, mutta sitten kun otin sen seuraamaan niin ei enää tollottanut lähestyvää pyörää. Heti pyörän kohdalla karvapalkkaa ja hyvin meni samanlain toisenkin cyklaajan kohdalla. Täytyy nyt myös kiinnittää huomiota tuohon seuraamisen paikkaan, Stara meinaa varsinkin tuolla karvapalkalla lähtä helposti edistämään jos palkkaus tapahtuu etukautta. Otetaan siis karvan kans takapalkkauksia..

Vooivvoi, on se ihmekoira. Musta tuntuu, että Stara on oikeesti huippuälykäs, mutta se on just tommosta "sillon ku huvittaa"-tyyppiä. Tänään ollaan harjoiteltu oven sulkemista(jota joskus viime vuonnaki yritettiin huonolla menestyksellä) ja viime viikolla yhtenä päivänä tehdystä treenistä Stara näytti oikein hyvin muistavan jutun juonen. Shapingiä käyttäen oon naksutellut oven koskettamista ja melkeen meni jo kiinni asti. Kapulan pitoa otettiin myös. Tähänkin kokeillaan nyt eri variaatioita, koska lähes vuosi on satunnaisesti treenailtu kapulan kans eikä nouto oo vielä kyllä mistään kotosin (tai siis sitä ei ole). Noh, kiirettähän tämän liikkeen oppimisella ei todellakaan vielä ole.. Lopuksi aloitettiin kosketuskepin kanssa "valot päälle/pois"-treeni. Katotaan jos Starasta tulis oikee monitoimisnausser!