Ei jaksa. Ei ossaa. Ei pysty.

Nääh, taas tää on tätä kerran viikossa väkisi vänkäämistä. Ei huvita kirjottaa treeneistä kun ei niitä kuitenkaa hirveenä (ollenkaan) oo ollut. Vai onko..
No jaa no joo, äsämmien jälkeen yritin pitää tokovapaan viikon. Onnistui ja onnistui (ei), kaks ensimmäistä päivää meni ihan jees, mutta piti sitä noutoa alkaa sitten hiomaan. Palautuksessa Stralla edelleen tippuu kapula syvälle suuhun, eli ote on surkee. Tätä sitten koitan saada korjattua repimällä kapulaa eläimen suusta palautusasentoon tullessa ja siinä ollessa. Välillä onnistuu, välillä ei. Ehkä vielä joskus.

Nyt en oikeesti muista viime viikosta paljoakaan mittään, joten keskitytään eiliseen ja tähän päivään. Eilen sunnuntaina käytiin aksaamassa med J&R. Lopussa myös vähän tokoa, pääpaino paikkamakuussa...
Agissa tehtiin samaa kuin meidän ohjatuissa aksatreeneissä jokunen aika sitten, eli sitä kivaa kahdeksikkoa. Alussa taas haahuilua ja plaaplaaplaa, mutta lopussa lähti luistaan. Otin myös irtoamista samalla hyppysuoralla (eli viis hyppyä peräkkäin) ja kyllähän Star painui namialustalle kovaa kyytiä. Yhdesti myös hyppysuoran jälkeen mutkaputki ja sinne sujahti näpsästi.
Käytiin läpi kaikki kontaktiesteet, rengas ja kepit, eikä oikeestaan ongelmia hirveenä missään. Keinun keinuminenkaan ei oo enää niin kauheen pelottavaa, sitä pitäis useemmin treeniä kyllä. Kepit hitaassa vauhdissa ok, sitten Stara innostui ja yritti leikkiä hienoa agiliitäjää. Heti meni plörinäksi ja vauhtia vähemmälle kiitos. Loppuun onnistumiset.


c jena

Tokoilut oli vähäisiä, tosin Jenna opasti mut tunnarin opettamiseen. Nenä elukalla kyllä toimii, mutta jeesus mitä kapulan käsittelyä! Treeniin heti paikalla se.
Paikkamakuu saa mut raivon partaalle, sillä parta on nyt ottanut sen saamarin haistelun ihan kunnolla tavakseen. Heti kun painun piiloon, niin "diipadaa mikäs täällä tuoksuu, jaa se taitaa tulla tuolta takaa!". Eli alusta opetellaan sekin liike, heh heh miten kivaa. Päätä en takas maahan laita, siitä vaa lissää tressiä ja verenpaineen nostetta. No thanks.

Mmm niiiin ja tänään. Taas Kuikulle, tällä kertaa vetämään möllitreenit ja Stara pitkästä aikaa mukaan. Vaan kappas, eipä sinne hallille taaskaan meidän ohjattujen aikaan ilmestynyt ketään ryhmäläisiä! Jäi sitte nekin ohjatut tasan niihin kahteen kertaan..
Jottain pientä hikistä tehtiin, Staralle ei hirveän hyvin makupalat maistuneet ja syykin selvisi sitten illalla matkalla kohti Kokkolaa.. Raukalla oli joku pahoinvointikohtaus (liiasta ruohon syömisestä kenties..) ja nätisti neiti oksensi kaikkien minun tavaroiden päälle auton takapenkillä. Kyllä koira omistajansa tuntee.
No anyway, hallilla tokoilu ei Staralle (eikä mulle..) hirveästi maistunut, joten aksailtiin vähän. Kontakteja ja keppejä aika tuskaa. Johtui taas omasta fiiliksestä, pitäs ihan oikeesti tajuta olla tekemättä mitään jos ei kerta kaikkiaan hillitse itteään tai hermojaan. Heikko hermorakenne, minkäs teet.

ps. holskunhajuisia uutisia.. tai ei sittenkään 8)