Ei nyt millään malta olla treenaamatta, vaikka kokeessa oltiin sunnuntaina. Nyt jos koska olis hyvä aika pitää lepoa, mutta kun koirasta tuntuu löytyvän koko ajan niin mahtavaa intoa ja motivaatiota treenaamiseen niin väkisin se tarttuu itseenkin!

Sunnuntai-iltasella halusin kokeilla mitenkä avoimen liikkeet sujuvat tällä hetkellä. Ainoat liikkeet mitkä hiomista kaipaavat, ovat nouto, kaukot, hyppy ja luoksetulo.

Eilen oli sitten omat treenit hallilla, tällä kertaa ilman koutsia. Treenattiin sitten kolmen koirakon voimin.
 Koutsittavan mölliryhmän aikana Stara joutuu aina Ramin kanssa nurkkaan kiinni, ja siitähän tytsy ei tykkää yhtään. Kamala haukkuminen vaan yltyy kerta kerralta. Onpahan siinä jotain hyvääkin, sillä meidän omat treenit sujuu hyvin työskentelyinnokkaan snausserin kanssa.
Hmm, mitäs kaikkea sitä tulikaan tehtyä. No, pääpiirteittäin treeni koostui avon liikkeistä, noutoa tehtiin pari toistoa vauhtinoutona Jennan avustuksella. Viimeisellä kerralla Star sai tulla jo eteentuloasentoon, josta huippupalkat. Nyt pitää treeniä erikseen noudon palautusta, kapulan kanssa kun tuo eteentulo meinaa olla aina vino ensi yrityksellä. Itse eteentulo ilman kapulaa alkaa olla jo tosi varma, lähes joka kerta S tulee suoraan ja supertiiviisti.
Sitten Jenna käskytti meille piiitkän seuraamisen. Omaan silmään (peilien kautta katsottuna) seuruu on edelleen turhan löllöä. Pää kyllä pysyy hienosti samassa paikkaa lähes koko ajan, mutta loppu body leviää kuin rikottu muna. Enpä tiedä, en jaksa silti nyt hirveästi panostaa itse seuruun treenaamiseen, pieniä innostavia pätkiä ja askelsiirtymien treenaamista ni eiköhän se siittä. Myös kestoa pitää alkaa harjoitella silmällä pitäen BH-koetta. Nyt onnistuu yksi seuraamiskaavio hyvin, kahta peräkkäin en ole kokeillut.
Luoksarin pysäytykset menee nyt suullisesti. Käsimerkistä Star meni hämilleen, johtunee siitä, ettei tiedä mitä käden heilautus tarkoittaa (muuta kuin, että nami lentää). Pari miniaskelta tulee lähes aina käskyn jälkeen, stoppia kiitos terävämmäksi.
Otettiin porukassa yksi paikkamakuu. Minä ja Jenna mentiin hallin ulkopuolelle, itte vakoilin oven ikkunasta koiria. En tiedä näkikö Stra mun naamaa, mutta joka tapauksessa piilossa oltiin reilu 3min. Upean "malimaisesti" nautseri makasi koko ajan, terävänä kuin tikka.


(c) Jenna

Tänään illalla sitten pientä takistreeniä. Avon liikkeitä taas + ruutua.
Luoksarin pysäytykset OK, välillä löysempiä ja välillä huipputeräviä.
Nouto oli huimaavan hieno! En ottanut kokonaista liikettä, vaan palkkailin kapulalle juoksemisesta, minua kohti juoksemisesta ja välillä eteentulosta. Lissää tämmöstä!
M-i kaukot samaa sarjaa kuin aina. Istumaan nousua koitan saada "kokonaisemmaksi" ja terävämmäksi, maahanmenoa en varmaan tuota paremmaksi saa (S laskeutuu hitaasti).
Ruutu jee! Sheippailu on tuottanut tulosta :) Naksuttelin oikeaa paikkaa, välillä nakki lensi ruudulle ja välillä Stara sai hakea sen multa. Väärästä kohdasta naksua ei herunut, esim. siitä, kun neiti yritti tarjota merkkiä yhdellä ruututötsällä.
Ja tattadadaa, tässä ruutu!