Tänään se sitten oli. Armottomassa auringonpaisteessa ensimmäinen alokasluokan, tuomarina Olavi Pajala. Koe sujui tähän malliin:

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 8

Seuraaminen kytkettynä 8,5

Seuraaminen taluttimetta 9

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5

Luoksetulo 10

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9

Estehyppy 9

Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä siis 180p. ja sijoitus 2/9

Kootut selitykset:

Luoksepäästävyys oli superylläri. Mahtavaa! Star ei liikahtanutkaan, mutta ei ollut järin innoissaankaan tuomarin kopeloinnista.

Paikkamakuusta kaksi pojoa lähti minun idioottimaisen piipityksen takia. Kaksoiskäsky siis. Muuten makasi kympin arvoisesti, katsoi mua koko makuun ajan.

Seuraamiset, voi jösses.. Pysähtymiset oli hitaimpia ikinä, tosin itsekin voisin hieman varmistella pysähtymisen. Virheistä oppii.. Taluttimen kanssa sain jopa viimeisessä pysähtymisessä nykäistyä Staraa hihnasta, tosi koiraystävällistä!

Liikkeestä maahanmeno, hyi järkytys!!! Koira meni ISTUMISEN kautta maate ja hitaammin kuin etana!

Luoksetulossa sama etanameininki jatkuu. En käsitä, miten saatiin kymppi ravaamisesta????

Liikkeestä seisomisessa tuli kuulemma käskyn jälkeen pari askelta.

Hypyssä taas IDIOOTTI-MINÄ. Vartaloavusta yks pojo.. En kai minä oo tajunnu tuommosta heilurointia! Tästä lähtien kivipatsaana kokeeseen.

Kokonaisvaikutus oli kymppi kuulemma siksi, että Star osaa liikkeet ja näyttää tykkäävän tekemisestä. Hitaudesta mainittiin tässäkin kuten joka ikisen liikkeen jälkeen. Sanon vaan, ettei oo koskaan menny noin flegusti alokkaan liikkeet!! (Ja syytän kauan kaivattua aurinkoa kaikesta. Ja itseäni.)

Niin ja nyt kun olette lukeneet omat seliselittelyni, niin tässä kuvamateriaalia by Jenna (kiitos!).