Nyt on alkanu omatunto kolkuttelee jo niin paljo, että pakko tulla tänne jotain viimeaikasia kuulumisia päivitteleen.

 

Tosiaan, viime "kunnon" treeneistä on kulunut jo ihan reippaasti aikaa. Käytiin sillon Straan kans Jennan ja Raimon tykönä treenaileen, eikä kyllä ihan täydellisesti menny meidän osalta, koska Staran lähestyvät juoksut häiritsi vähän molempia partasuita. Jotain patukkariehumis-seuraamisia (ja liikkeestä seisomisia+maahanmenoja) saatiin silti mentyä ihan kiitettävästi :)

Syyslomalla Staralla sitten alko juoksut, mutta nyt onneks mennään jo ihan viimesiä päiviä... Treenit on taas jääny vähä syrjään, satunnaisia kotona häsläämistouhuja lukuunottamatta. Luoksetuloja mettässä on treenattu, sekä lenkillä hihnakävelyä ja muitten ohitusta (mikä alkaa mennä jo aika hemmetin hyvin!! Etäisyyden päästä ainaki.....:D)

Ilmottautumiset Voittajaan (lauantaille 12.12) on postitettu jo aikapäiviä sitten, innolla odotetaan joulukuuta. Vähän kyllä askarruttaa miten siellä tulee käymään, snautsereilla kun on tuomarina joku ulkomaalainen (aika raamikkaan näköinen) mies. Ja Stara ei nyt täysin rakasta isoja vieraita miehiä.....On se saanut sentään vähän totuttelua tässä parin viikon aikana, kun meillä kävi joka päivä rakennusmies remontoimassa vessoja. Tosin joka kerta mies vastaanotettiin isojen haukkujen kera :D Sain myös syyslomalla pari miespuolista kaveria käpälöimään Staraa samalla kun seisotin sitä. Hyvin meni!! :D Eli ei välttämättä olla vielä ihan tuhoon tuomittuja... Kunhan se H edes tulis sieltä :)

 

 Loppuun uusinta kuvamateriaalia:

Neiti 1v3kk