Eli Pikaista Parkkistreeniä Pakkasessa.

Tänään pitkästä aikaa (ehkä viikko sitten viimeks tmv..) käytiin läheisen päiväkodin (ahaa, ois saanu tästä vielä pari Peetä lisää) parkkiksella treenaan. Treeni jäi suhteellisen lyhyeksi, kiitokset taas kohonneille pakkasasteille.

Iltaruoka+kissanruoka palkoilla mentiin, ja pelkkiä seuraamisia. Pieni taukoilu ei ainakaan oo kovin hyvää tehnyt seuruulle, intoa kyllä onneksi löytyi Starbusta, mutta se sisälsi sitten myös häseltämistä. Lähinnä ainoat ongelmat edelleen täykkäri+vasen ysäri, näitten hinkkausta siis from now on. Täykkäriä etenkin, Stara kun ei välillä meinaa erottaa mikä käännös sieltä oikeen onkaan tulossa.. Kissanruoalle tarkotuksena oli ottaa pari pitempää seuruupätkää, mutta koska virheitä tuli niin paljon, että laitettiin pillit pussiin ja käytiin loput iltalenkistä. Lenkin loppuun sitten uusi yritys kotitiellä sisältäen pari vasenta ysäriä+ täykkäriä. Ihan ok oli.

Muuten onkin viikko ollut aika hiljaista, ei menty eilen agiinkaan kun tuo mittari on taas mennyt kovin miinuslukemille ja itellä on hieman flunssan tuntua kurkussa.. Ei passaa nyt vaarantaa huomista penkkaripäivää 8) Nähtäväksi jää, miten sairaita ollaan sitten -20 asteessa tapahtuvan rekkakyydityksen jälkeen..

Viime viikon lopulla oli kyllä yhdet kunnon treenit, Hiukkavaarassa lauantaina Netan&Lotan kanssa. Hyviä juttuja mitä jäi mieleen, niin pidin eka kertaa Starbucksia irti Kuuran & Hallan läsnäollessa, eikä kertaakaan karannut :)

Normiliikkeitä otettiin + yksi ryhmäpaikkamakuu 2min. (Netan poikakaveri Olli liikkuroi). Alkuun luoksepäästävyydet by Olli ja Lotta. Ollia Stara hieman arasteli, mutta ei liikkunut vakavasti. Lottaa ei pelännyt, vähän aranolosesti haisteli, mutta ei paha. Itse liike meni täydellisesti, kertaakaan ei Stara nostanut päätä ja pisti makaamaankin eka käskystä hienosti alkuhäsläysten jälkeen. Lopussa sitten kun käskin perusasentoon ei noussut, joten otettiin toinen käsky ja siitä palkat.

Muuten mentiinkin kaikkea vähän sekalaisin ottein. Noutoakin kokeiltiin, sen Stara osaakin jo melkeen kokonaan. Ote sais olla parempi, mutta noooh tässä mikään kiire ole..

 

Kattoo jos nyt tän penkkariviikon jälkeen vähäksi aikaa helpottas nuo koulukiireet ja kelit lämpenis, nii vois keskittyy treenaamiseenki paremmin. Nyt on kyllä ollu hyvin aikaa opetella temppuja sisällä, ja Star onkin oppinut nyt laittaan oven hienosti kiinni tassuilla ja osaa melkeen laittaa valoja pois/päälle. Mitäs seuraavaksi??