Hmmmmmm mitäs tässä onkaan tehty.

Parina iltana ollaan tokoiltu ihan jopa kunnolla, ja yks ilta saatiin upean pitkät hienot seuruut tehyksi ja ohitettiin siinä samalla pari autoa. Kontakti pysyi silti :) Poikitus ongelmaa hoidetaan useilla käännöksillä, pysähdyksillä, tempon vaihteluilla ym. joten toivottavasti se siitä paranis suorempaan päin.. Stara jaksaa nykysin hyvällä vireellä pitkiäkin pätkiä, kunhan vaan palkka jaksaa kiinnostaa. Yleensä kiinnostaa, mutta huonommallakin vireellä tottelee silti, laiskasti tosin.

Tiistaina oli pitkästä aikaa agitreenit Kuivasjärvellä. Ensin päästiin harjoittelemaan rengasta. Yksittäisenä Stara meni joka kerta hienosti renkaan läpi ja muutaman toiston jälkeen kokeiltiin lisätä alkuun yksi hyppy. Se sitten epäonnistui, ja Stara hyppäsi renkaan sivusta. Otettiin sitten vielä muutamat yksittäiset ja loppuun hypyn kera rengas uudestaan, jolloin onnistui. Renkaan jälkeen harjoiteltiin omatoimisesti keppejä, eikä voi muuta sanoa,kuin että ensi kerralla kujaa taas kapeammaksi. Stara juoksi joka ikinen kerta kujan läpi niin lujaa kuin pääsi lopussa odottavan palkan luo, kertaakaan ei mennyt pieleen. Voi kun saatais useemmankin kerran viikossa treenata näitä, niin Star pian osais ne jo..

Toisella puolella käytiin pikaisesti treenimässä puomia. Harjoiteltiin puomin toiseen päähän pysähtymistä kontaktille, josta vapautus edessä olevalle namille. Onnistui ihan jees kai, en kyllä tiedä älysikö Str koska kävi taas niin ylikierroksilla.. Kontaktiesteissä sama juttu kuin kepeissä, saataispa useemman kerran viikossa treenata näitä!

Oltaisiin tänään menty partiaisen kans Kuivasjärvelle Jennan&haukkujen luo, sekä ohitustreeneihin Koirat.comilaisten kans, mutta Stara lähti tänään jo isän&pikkusiskon kanssa Rukalle uudelle mökillemme. Menin silti käymään Kuiviksella ja käytiin hieman ulkoilemassa Jennan ja partalaisten kanssa..

Sitten meillä alkaakin hiihtoloma, tai no mullehan se on lukuloma mutta mmm......... Itte meen sitten viikonloppuna Kuusamoon ja siellä vietetäänkin varmaan suurin osa lomasta. Kattoo jos vihdoinki päästäis testaamaan hiihtoa Starbun kans, mutta ainaki mennään tutkiskelemaan Kuusamon maastoja.