Eilen oli taas agipäivä.

Tällä kertaa harjoiteltiin ensin toisella puolella keinua. Tarkoituksena oli saada koira ensin kiipeämään muutaman kerran ylös toiseen päähän jossa oli palkka, ja sieltä nostettiin sitten alas niin ettei keinu ehtinyt keikata. Sen jälkeen totutettiin koiria keinun "keinahtamiseen", eli ns. pomputettiin koiraa toisessa päässä. Stara kyllä ottikin sen liian kirjaimellisesti ja pomppi muutaman kerran kuin kenguru, joten piti vähän rauhottaa hauvaa. Loppuun saatiinkin parit hyvät rauhalliset keinahdukset, eikä Stara ollut moksiskaan.

Toisella puolella mentiin sitten pussia. Eka kerta oli vähän haparointia, mutta läpi tultiin. Sitten loput toistot menikin hypyn kera tosi hienosti, vain yhdesti mentiin pussista ohi + kerran hyppäsi ilman lupaa.

Pussin kanssa samaan aikaan treenattiin keppejä ja meitä oli ryhmässä tällä kertaa meidän lisäksi vain yksi koirakko, joten oli kivan rauhallista. Kujaa mentiin edelleen, namialusta oli toisessa päässä, joten ketään (tai mitään) muuta ei ollut siellä Staraa houkuttelemassa. Mutta ei haitannut! Stara pinkoi joka ikinen kerta kujan läpi tosi nopsasti, tuntuu ettei se välitäkkään niistä nameista, ne on vaan semmosta kivaa extraa.. Ens kerralla mennää sitte kapeampaa kujaa, saa nähä miten käy.

Nyt tuli ainakin varmistus, ettei koiralta intoa puutu agilityyn, mutta toisaalta tuli myös pieni probleema. Stara menee joissakin jutuissa nimittäin niin ylikierroksille, että lähtee vaan poukkoilemaan pää kolmantena jalkana minne sattuu. Noh, ajatellaan positiivisesti: kerrankin harrastus jota koirakin on motivoitunut tekemään.