Tänään Jenna sekä Rami tuli tänne meidän huudeille treenaan (ja samalla toi rahat joulukuun Voittaja-reissun junalippuista :D) ja vaikka oli hiukkasen kolea sää, niin oli tosi kivat reeningit! (Ohessa videomateriaalia by Jenna)

Staralle on tapahtunu joku kunnon muodonmuutos (sisäisesti), nimittäin se pysy ihan iisisti irti vaikka Jenna treenas Ramin kans vieressä! Tosin lopuksi kun käytiin mettässä pikkulenkki, niin Stara pääs vauhtiin (kiusaamaan Raimoa) ja korvat katosi taas tyystin.. Mutta treenit meni superisti, eikä kakara karannu kentällä Ramin kimppuun kertaakaan.

Seuraamisia otin nyt vaan lihapalkalla, kun Staraa ei patukka hirveesti innostanut. Sen takia seuraaminen ei nyt ihan superhyperparasta ollut, mutta neiti jakso keskittyä hienosti :) Täyskäännökset oli liiiian väljiä, mutta tiedämpä ainakin että ne kyllä onnistuu paremmin kun koira on über-vireessä :D Oikealle ja vasemmalle käännökset meni ihan sujuvasti. Lopussa Jenna treenas Staran kans (!!sekin!! Ennen Stara aina kirmasi meikäläisen luo, mutta nyt totteli Jennaa tyyliin paremmin entä mua :D), ja sielläkin tais seuruut mennä ihan näppärästi mitä sain katsottua Ramin holhoomisen ohella :D

 

Jäävät meni hyvin, seisominen paremmin kuin maahanmeno. Maahanmenossa edelleen vauhti on avainsana.... Seisominen onnistuu melkeen aina hienosti, muutamia kertoja lukuunottamatta (miniaskeleita).

 

 

Paikallaanmakuuta Jenna oikeestaan kokeili Staran kans entä minä itte.. Paikallaanmakkaa kyllä juu, mutta se pää vaan meinaa nousta välillä liiankin herkästi. Omalla kohallani mun pittää saada Stara meneen maahan suoraan, turhan usein jää aika poikittain makaamaan. Paikallaanmakuu nousi siis (treeni-)tärkeyslistalla seuraamisen ohella kärkeen! Nyt useemmin vaan tsemppaan itteni treenaa yksinää Staran kans takapihan ulkopuolelle, niin hyvä tulee.

Luoksetulo on oikeestaan varmin meidän liikkeistä. Tänään Stara juoksi hienosti sivulle, vaikka Rami oli ihan vieressä ja vauhtikin oli just hyvä. Sai olla kyllä monta kertaa ylpee koirulista :)

 

 

Eli päivän saldona vois sanoo, että enemmän treenausta koiran kans (lähikentällä), paikallaanmakuun+seuraamisen hiomista, sekä koirahäiriötä!