Eilisen laiskuroinnin ja kylmän iltasään takia mentiinkin vasta tänään parkkistreenaileen Bauhaussille. Olikin kunnon "aamu"treenit, kun lähettiin liikkeelle jo ennen yhtätoista.. Sää oli (ja on edelleen) aurinkoinen, eli tosi mahtava treeni-ilmasto.

Keskityttiin lähinnä taas seuraamisen käännöksiin, jotka tarvii edelleen terävyyttä. Starilla ei ollu parhain vire päällä, mutta tuli onnistuneitakin käännöksiä. Käännös oikealle on oikeestaan ainut liian väljä, sekä täykkäri oikeelle toisinaan. Hihnapalkalla saatiin niihinkin sitten potkua.

Sitten haettiin taas vauhtia maahanmenoon. Hienosti jo menee hihnaleikin yhteydessä nopsasti maahan, hitaammasta vauhdista pitää ottaa enempi näitä nopeusharjotuksia.

Perusasennosta paikallaanmakuu-asentoon menemistä pitää nyt treenata kunnolla. Taas piti varmaan kolmesti ottaa uudestaan, kun S ei mennyt ekasta "pää"-käskystä suoraan päätä myöten maahan. Lopetettiin kahteen peräkkäin onnistuneeseen toistoon.

Pari luoksetuloa, joista eka huono (perusasentoon tulo mateli) enkä palkannut. Toka oli hyvä.

Kaukoja m-i-vaihdoilla. Alussa flegmaattisuus-ongelmia, jotka korjattiin niin, että vein parran parkkiksen laidalla olevan peräkärryn laitaan hihnasta kiinni. Kävelin hetkisen vähän kauempana ja tulin takaisin päästämään koiran irti. Oli kyllä ihan eri ääni kellossa ja saatiinkin hyviä m-i-vaihtoja tehyksi. Välimatkaakin voi jo pikkusen alkaa kasvattamaan, kun Stara on älynnyt miten vaihdot tehdään.

Lopussa taas ketju, ja tällä kertaa sisällytin siihen myös hieman "hengailua" likkeiden väliin kuten oikeassakin kokeessa tulee. Hihnassa seuruu aika löllö, käännöksessä oikealla jäi jälkeen liikaakiin. Hihnatta meni jo paljon paremmin ja tämä oli pituudeltaankin enemmän AVOn-luokkaa. Luoksari hyvä, liikkeestä maahan hitusen vino ja seisominen perfect. Jäävät teen nykysin avo-tyylillä, joten alokkaan jäävät on Staralle lastenleikkiä :) Maahanmenoa pitää saada suoremmaksi (ts. seuraamisesta poikitus pois) ja virettä sais olla roppakaupalla lisää, mutta noh kaikkea ei voi saada.

Kotona ollaan parina iltana otettu reilun 5 minuutin paikallaanmakuita, jotenka kokeen kaksi minuuttinen ei ainakaan kestonsa puolesta tule olemaan ongelmallinen..