Stara ja pikkusisko tulivat tänään päiväksi meille Värttöön hoitoon.
Aamukasilta isä nakkasi tytöt meille ja Star sai tulla jatkamaan unia mun kanssa.. Kymmeneltä pääsin ylös sängystä ja pian painuttiinkin lenkille kohti keskustaa. Käytiin molemmilla työpaikoillani, äidin firmassa vessassa ja kahvilalla kävin kysäisemässä työvuoroni. Starbagilla oli kaupunkikäytös hallussaan vaikkei se ole vähään aikaan cityilemään päässytkään :)

Lenkin aikana teetätin Stralla mm. seuraamisia, maahanmenoja, seisomisia ja istumisia. Kaikki pelitti, mitä nyt välillä piti skarpata kun latelin käskyjä satunnaisesti ja ennaltavaroittamatta. Lopuksi pihalla tehtiin parit voittajan luoksetulot, ja vautsi mitkä stopit! Tyttö juoksi älytöntä vauhtia ja jarrutti vieläkin älyttömämmin, partanaama jopa liukui hieman eteenpäin kun pohja oli sen verta liukas.. Maahanmenot olivat myös ilo silmälle, vaikka ne staramaisen vauhdikkaita olivatkin ;)
Huomenaamulla Starba tulee taas kylään, katsoo jos ottaisi neitin ihan yökyläänkin..

Loppuun kuvat Staran siskon Tinkan pennuista, kuvissa siis kaikki seitsemän narttua joista joku saapuu helmikuussa tänne Ouluun..:) Pennut kuvissa 6 vrk ikäisiä, (c) Miina Käiväräinen: