Eilen treenattiin pitkästä aikaa takapihalla patukan kanssa. Riehakasta menoa oli, mikä näkyi hienoissa seuraamisissa. Otin aika useita seuraamispätkiä aina välillä palkaten Staran antaen sen repiä patukkaa, ja siitä käsky "seuraa" niin tosi hienosti lähti lähes joka kerta mukaan. Seuraaminen oli erittäin tiivistä useassa kohtaa, minkä takia astuin kerran jopa Staran tassulle : D Se ei onneksi aiheuttanut mitään traumoja neitille, vaan hyvin jatkui seuraamiset. Käännöksetkin meni upeasti, nykyään täyskäännös oikeassa vireessä on kyllä perfect.

Siinä samalla otettiin liikkeestä maahanmenoja, ne kun on olleet vähän tahmeita aina. Ihan jeees vauhti oli, alussa hitaampaa mutta loput toistot meni ihan kivasti.

 

Tänään käytiin taas moikkaan Jennaa&Raimoa. Mitään jättitreenejä ei otettu, lähinnä opetettiin Ramille haun alkeita (Jenna lähetti Ramin mun luo, käskin Ramia haukkumaan, ja namnam lihapullaa haukuista). Otin kyllä Staran kans muutaman kerran taas samoja riehumisseuraamisia ja yhtä kivasti meni kuin eilenkin. Mutta....... Se irti pysyminen !!!! Tänään ei oltu Norssin kentällä, vaan pururadan vieressä "hiekkarannassa", niin en hirveästi pystynyt pitää Staraa irti kun lenkkeilijöitä (koirineen...) oli aika paljon liikkeellä. Yhdesti Stara karkasikin Ramia kiusaamaan..... Pläääääääh saapa nähä onnistuuko koskaan pitämään Staraa irti ilman huolta.

 

Ja sitten vielä suru-uutiset. Nimittäin se meidän mahtava KASsin möllitreenikerta tais jäädä ekaksi ja viimeiseksi, KOSKA  ajankohta on niin _surkea_. Bussit ei kule ennää ilta yheksän aikaan tyyliin mistään Kuivasjärvelle, eikä me kotoakaan kyytiä saatais sinne joka kerta. Että raivostuttaa........................... Tais meidän tokoura haaveet jäädä pelkiksi haaveiksi. Agility edelleen kiinnostaa todellllla, ehkä ens vuonna jos ryhmään pääsis ja siihen mennessä omistan ajokortinkin... Pk-lajit on kans mielen päällä, mutta kattoo ny miten onnistuu.


Loppuun kuvia viime Kuivasjärvi-kyläilystä, sekä Staran uudistunut look:

    

Booring

 

  Kurrrea

 

Turre seuraa

New look:

Before

     

After