Viikonloppu vierähti Staran kans Haukkukeitaalla agikisoja seuratessa, sekä kamujen kans riehuessa. Pientä treeninpoikastakin otettiin, takapihalla lähinnä seuraamisia ja jättäviä patukkapalkalla. Ihan näppärästi ne jo sujuukin toisinaan.

 

Tänään käytiin Kastellissa pk-kentällä Petsie-porukan kans treeneissä pitkästä aikaa. Ollaanki Staran kans viimeks päästy Petsieläisten kans treenaan joskus talvella (eikäpä kyllä koskaan meillä ole nuo treenaukset kovin hyvin onnistuneetkaan silloin :D).

 

No, tämä kertakaan ei ollut poikkeus. Stara oli ihan muissa maailmoissa kun koitin sille jotain sanoa, joten lähdettiin hieman kauemmas muista. Palkkailin makupaloilla kontaktista, sekä perusasennosta ja niitä Stara sitten tarjosikin ihan kiitettävästi. Otettiin myös Jennan ja Ramin kanssa paikallaanmakuuta hetkonen, tosin Stara meni ensin vinoon maahan mennessä, eikä noussut istumaan käskystä. Jotenkin sain sen vängättyä oikeaan asentoon ja lopulta Stara makasi paikoillaan ehkä muutaman sekuntin. Hyvin silti pysyi pääkin maassa häiriöön nähden. Pari kertaa otin myös kosketusalustan koskemista, sen Stara osaa jo kyllä tosi hyvin joten pitäis alkaa vaan nyt soveltaa sitä ruutuun menemisessä. Kokeiltiin myös kentällä olevaa tokoestettä pari kertaa ja hienosti Stara kyllä sen yli hyppäsikin, eka kerroilla hieman epäröiden. Pitää varmaan takapihalle väsätä jonkinlainen este, niin voitais useamminkin sitä kokeilla..

Vaihdoin sitten palkan patukkaan ja mentiin kauemmas riehumaan sen kanssa, tarkoituksena ottaa seuraamista siinä ohessa. Ihan jees meni muutaman metrin, jotenka patukkaa naamariin. Kauaa Stara ei jaksanut riehua, joten lopetin koko touhun sitten hyvään lyhyeen seuraamispätkään.

Lopuksi päästettiin hurtat irti, ja kyllä huomas että Stara on ollut koko päivän leikkimisen puutteessa :D Hieman (lue:PALJON) vois neiti kyllä kuunnella luoksetulo-käskyjäkin, mutta joo jospa vielä joskus....... Toivo elää.

 

Kuvasatoa Huuhkajapuistosta:

(c) Jenna

Aslak, Rami, Stara ja Ilo