Ää, saa nähdä ehdinkö kirjoittaa tätä ennen kuin kone sammahtaa. Viime viikot oon viettänyt kannettavalla koneella, koska tällä isolla ja "oikeella" on taipumusta narkolepsiaan.. Nyt siis pikapostaus:

Tiistaina käytiin aksaileen pitkästä aikaa. Ulkokentällä (meidän seuralla on nykyään semmonen!) tehtiin puomin ja A:n kontakteja, ja oli aika plääh. Näitä pitää treeniä enemmän, Star ei oikeen alkuun muistanu mihin kohti sitä pitikään pysähtyä..
Sitten tein muutaman toiston pöytäestettä ja sen jälkeen irtoamista esteille. Laitoin kahden esteen (muuri+hyppy) päähän namialustan ja lähetin Stran sinne. Eka kerralla kiersi, mutta loput meni loistavasti. Koira jopa syttyi repimään hihnaa, jee! Muutaman kerran otettiin myös putkea ja keppejä, kepit on nyt vielä tuhannen vaiheessa.. Putkessa ei oo enään sitä samaa intoa, mitä oli alkuvaiheissa. Hihnapalkalla sain elukkaan intoa, pitääkin koittaa aksassa käyttää enempi lelupalkkaa jos se vaan neitille kelepaa :)
Sisällä mentiin sitten radan pätkää. Alussa oli vaikeuksia lähdön kanssa (taas), kun Stara ilmeisesti paineistuu hallissa. Koutsi sitten otti ja piti Staraa kun itse hetsasin sitä ensimmäisen esteen toiselta puolen. Tulihan sitä intoa sieltä! Radalla kaikki virheet johtuvat vain minun ohjauksestani, pitää alkaa nyt enempi kiinnittää huomiota omiin liikkeisiin. Jestas, että voi olla vaikeeta ajatella ja juosta samalla..

Eräs kuuma päivä käytiin pienellä lenkillä elukoiden ja pikkusiskon kanssa.
Paluumatkalla tien keskellä köllötti mun rakas ystävä, jonka toverit on tulleet erittäin tutuiksi mulle viime viikkoina:  

    Eilen eli torstaina käytiin cityilemässä med Jenna&Noomi. Vietettiin kaupunkipäivä Oulun keskustassa, ja koirat käyttäytyi vallan mallikkaasti. Starasta ilmeni myös uusi piirre, se on nimittäin kunnon karhukoira!
Torin liepeillä on aittoja, joissa myydään kaikenlaista tilpehööriä ym. tavaraa. Yhden aitan pihalla oli täytetty karhu ja kävelimme siitä ohi koirien kanssa. Yhtäkkiä Star on selkäkarvat pystyssä ja murisee. Ihmettelin tovin elukan käytöstä, kunnes tajusin mistä tuo kohtaus johtuu. Tuuli toi pelottavan pedon hajut suoraan nausterin nenään, ja onhan se nyt herranenaika huomioitava jos lähistöllä haisee vaara!

Tokoiltukin on, melkeenpä joka ilta ruokapalkalla. Ja nyt kyllä myös toden totta tokoillaan, nimittäin ollaan nyt Starfacen kanssa seuramme (KAS) tokon SM-joukkueessa. Avon ongelmaliikkeet (nouto&luoksari) on siis kovassa treenissä at the moment.
En jaksa nyt tarkemmin selittää kun pelkään koneen sammumista, joten tässä on yksi häiriönouto. Pakko laittaa myös toinen nouto eiliseltä, meni niin kivasti: nouto
Tässä myös seuraamista. Ei siinä muuta, kuin että joku saisi opetella liikkumaan ja askelsiirtymät on koiran osalta löllöt ja huonot. Ja minen ossaa tehä oikealle siirtymiä...
Sitten m-i kaukot yhdeltä päivää (hirvee ininä videolla ym. mutta ei tarvinne välittää siitä). Kaukoissa en käytä treenatessa käsimerkkejä lähes koskaan, jotta koetilanteessa voin tehostaa niillä vaihtoja. Mutta oon supertyytyväinen noihin mitkä videolla näkyy, Staraksi vauhtikin on tosi hyvä.
Ja luoksari onnistuu joskus näinkin hyvin.

 

Dumledore lähtee tänään illalla kotiinsa. Tai no ollaanhan me sen kotona käyty lähes joka päivä, mutta siis perhe palaa yöllä Italian auringosta tänne ei-kovin-aurinkoisen Suomen kamaralle. En kyllä usko, että mulla hirveä ikävä tulee jättivauvaa ja sen läähätystä.. Nähdään me kuitenkin melkeen joka viikko, ja niin on ehkä parempi mun hermojen kannalta. Vaikka osaahan se olla suloinenkin (silloin kun ei läähätä, pomota, nylkytä, kuolaa, vingu, ulvo, jne...). Staralla on ollut kyllä kivaa kun on saanut leikkiä joka päivä kamun kanssa.