Kuten jo aiemmin totesin, niin tuntuu menevän joka toinen treeni kerta hyvin kun taas joka toinen ei-niin-hyvin.

Eilen oli siis hyvä kerta, käytiin iltasella tokoilemassa vaihtelun vuoksi Citymarketin parkkiksella. Tarkoituksena siis jatkaa alokkaan liikkeiden ketjuttamista + hioa seuraamisen käännöksiä.

Aloitettiin seuraamisilla. Ensin mentiin namipalkalla lyhyitä suoria pätkiä, jotka oli ihan ok. Sen jälkeen koitin naksutella käännöksiä (vasen+täykkäri etenkin), mutta ei nyt varsinaisesti voinut kehua vieläkään Staran pepun käyttöä. Pari kertaa tuli täykkärissäkin sekaannus, eli Stara lähti tekemään vasemmalle käännöstä, vaikka tarkoituksena on kiertää meikäläisen takaa... Saatiin silti onnistuneet täykkäritkin lopulta tehyksi :)

Sitten otettiin muutamia jääviä. Seisomisella aloitettiin, joka oli bra. Hoksasin käyttää uutta palkkaamistekniikkaa, kun Staralla meinaa tuo nokka aina viedä mennessään, niin sitä on hyvä käyttää sitten hyväksi motivoinnissa. Jätin muutamia namusia kauemmas maahan (niin että koira näki) ja sitten vaan liike. Johan lähdettiin innolla sitten luvan saatua etsimään namipaloja lumen seasta! Pitää alkaakin vastedes käyttää tuota etsimispalkkausta, Staralle kun tuntuu olevan tuo haisteleminen niin lähellä sydäntä. No, anyway, molemmat jäävät oli tosi hyviä taka-piilo-palkalla ja maahanmenokin oli kivan vauhdikasta.

Ennen ketjutusta tehtiin vielä pari luoksetuloa. Molemmat oli hyviä ja vauhdikkaita, ei mitään moitittavaa.

Lopuksi siis ketjutus. Tiedän, tiedän, etenen aivan liian nopeaan näissä liikkeiden määrissä ja vieläpä ihan väärässä järjestyksessä, mutta noh niin..... Avatessani kissanruokapussukan Stara näytti haistavan jotain taivaallista, ja kyllä tuli intoa nakusteriin!! Kävin laittamassa ruoan vähän syrjempään ja sitten aloitettiin.

Heti ensimmäisen seuraamisen lopussa tein virheen. Stara alkoi hienon seuraamisen jälkeen haistella housujani (en tiedä miksi) ja siitähän en kovin ilahtunut.. Alusta siis koko höskä (yes i know, ihan sama tuleeko ketjussa virheitä, mutta pitää tehdä se silti loppuun. En pystynyt siihen... :D). Molemmat seuruut tehtiin silti hyvällä vireellä, mitä nyt pari kontaktin pudottamista (hetkeksi) ja pari kökköistä käännöstä, mutta muuten kyllä tosi mainio verraten aikaisempiin. Liikkeestä maahanmeno meni kans täydellisesti ja luoksetulossa Stara oli vieläkin vireänä. Vauhdikkaan luoksetulon jälkeen "jesssmahtavaa, etsi!"-huudot ja partanassu kissanruoka-apajille.

Hyvä mieli jäi siis tällä kertaa treeneistä :) Jos saatais lähiaikoina koko homma tehtyä lävitse ja saada liikkeet varmoiksi, niin sitten pitää siirtyä häiriöisempiin paikkoihin tekemään sitä. Eilenkin kun parkkiksella ei ilta yhdeksän jälkeen varsinaisesti häiriöitä ollut..