Tänään käytiin pitkästä aikaa (viimeks oltiin kesällä) mätsäreissä. Mätsit järjestettiin Toppilan Halpa-Hallin parkkiksella ja osallistujia oli kyllä melkosesti.

Sää ei oikeen suosinut meitä osallistujia, vaan saatiin värjötellä varpaat jäässä kehän laidalla odottamassa vuoroamme. Ilma oli muutenki inhottavan kostea, mikä tarkoitti sitä, että Staran partakin oli ihan kikkuralla.....:D Hienosti kyllä Starakin otti kontaktia jo paljon, vaikka koiria vilisi joka puolella. Vähän semmosia seuraamisen tapaisia koitin siellä koirien seassa ottaa, ja kivastihhan tyttö totteli :) Välillä sai vähän tiukemmin käskee, kun meinas kiinnostua liikaa lähellä kulkevista hurtista..

Muita snautsereita (käppänöitä lukuunottamatta) ei paikalla ollutkaan ja tuomarikin tais olla ehkä hieman ei-niin-snaku-ihmisiä. Sinistä nauhaahan sieltä siis tuli, mutta perustelu oli kyllä sinäänsä aika huvittava: Stara jännitti enemmän verrattuna toiseen koiraan. Mun mielestä se taas oli huipusti, sillä se ei väistänyt tuomaria ollenkaan!! Sen takia mentiinkin tuonne mätseihin, että saatas vähä treeniä tuntemattomien ihmisten käpälöinnistä, ja ettei Stara hypi messarissa seinille kroatialaisen tuomarin edessä...Eli periaatteessa mätsit meni just niinku piti. Sitäpaitsi ennen kehien alkua allekirjoittanut oli jo totaalisesti kupla otsassa, ja toivoinkin että saatas siniset nauhat ym. että päästäs lähtee mahollisimman nopeesti kotiin ja vessaan :DD Toiveeni kävi toteen..

Seisotukset oli ihan järkyttäviä mätseissä, joka kerta kun yritin asetella Staran jalkoja oikeaan asentoon, niin koko koira lösähti eikä muutenkaan suostunut seisomaan suorassa. Kun lopulta olin saanut väännettyä jalat jotenkuten siedettävästi, niin häntä: lörps. Eei noussut ei mihinkään, vaan Stara roikotti sitä jalkojen välissä niinku se ois ollu halvaantunut. Ja kun nostin sitä, niin uudestaan: lörps. Kehään päästyä olin jo ihan jäässä ja tyyliin pissat housussa enkä jaksanut enää välittää koiran asennosta, niin saattoi sekin olla yksi syy sijoitukseemme :D Mutta nooh, harjoittelua nuo mätsärit vaan on... Mutta täytyy vaan nyt alkaa treenaan tuota seisottamistakin, kun koko koira muuttuu ihan vellipussiksi aina kun sitä koitan asetella -.-