Taas ne tuli, melkeen 30 asteen pakkaset  :S Jää taas treenailut vähemmälle, kun ei sisällä meinaa saada neitiin virtaa sitten millään...

"On niin kylmä!"

Eilen jouluaattona pukki kävi kyläilemässä ja Stara sai taas raivota 8) Ei kuitenkaan onneks paljon, sillä päätin jo alun alkaen totuttaa Staraa vieraisiin (ts. ei hauku vieraille). Aluksi meille tuli serkut, ja sain onneksi Staran pidettyä lähes hiljaisena koko alkutotuttelun ajan, minkä jälkeen neiti rauhottuikin. Pukin tullessa käskin Staran koppiin(=kevythäkki) ja annoin sille poron luun järsittäväksi. Pientä haukkumista ja murinaa oli joulupukin äänen kuullessa, mutta pian keskittyi syömään herkkuluuta. Jonkin ajan päästä päästin Staran haistelemaan pukkia, mutta pukin liikahtaessa alkoi taas karmea räkytys. Onneksi pukki siitä sitten lähti nopsaan, niin pääsi Starakin avaamaan omaa pakettiaan (leluja&luita).

Tänään temppuiltiin vähän sisällä ja käytiin parilla yli tunnin lenkillä. Menin tahalleen metsässä poluttomia reittejä, ettei koira paleltuis. Tulihan siinä sitten itellekin rämpiessä hiki.

Oon koittanu tänään vaihtaa "pää tyynyyn"-käskyn(eli paikallaanmakuussa laittaa myös pään maahan) pelkäksi "pää":ksi . Tylsistymisen takia aloin lukee tokosääntöjä ja huomasin siellä kohdan, missä sanottiin, että käskyn tulee olla yksiosainen ellei toisin mainita (esim. luoksetulossa voi olla kaksi). Ei siis oteta riskiä, että kaksisanaisesta käskystä tulisi pistevähennys kokeessa (johon mennään ehkä sadan vuoden päästä tällä menolla). Muissa liikkeissä missä tarvii mennä maate, niin ihan pelkkä "maahan" riittää.

 

Eipä sen enempää joulunvietosta. Aussiekuume senkun vaan yltyy meikäläisellä, eikä sitä yhtään helpota Jennan uusi Noomi-vauva :D Toivomma parasta, että vuoden päästä mullakin on oma pieni pallero (Staran lisäksi tietty ;) )..