Vuosi 2010 tuli ja meni ja täällä edelleen porskutellaan, tosin vähän eri meiningeissä kuin vuosi sitten.

Kulunut vuosi on sisältänyt vaikka jos minkälaisia tapahtumia ja saavutuksia, niin suuria kuin pieniäkin. Loppuvuodesta tapahtui oikeastaan isoin muutos mun ja Staran elämässä, kun minä otin ja lähdin asumaan eri katon alle. Ylioppilaskirjoitukset verottivat yhteistä aikaamme jo muutenkin, mutta onneksi oltiin ehditty ennen sitä saamaan vuoden kiintiö täyteen harrastusrintaman osalta.
Pidemmittä puheitta on aika kerrata edellisvuodelle asetetut tavoitteet ja mietiskellä uusia suunnitelmia tulevalle vuodelle:

Vuodelle 2010 lupaukset olivat:

ALO1 - tulos (vähintään yksi..)
- No tuota juu, pikkasen enemmän taidettiin kuitenkin saada ykköstuloksia kuin tuo yksi.. Toukokuussa kerättiin kolmella kokeella koulari alokkaasta, kuukauden treenin jälkeen heinäkuussa korkattiin avoin luokka ja elokuussa napattiin loput kaksi ykköstä TK2:sta varten. Mun synttäripäivänä Hyvinkäällä Starasta leipoutui snautsereiden tokomestari ja viimeisestä avon kokeesta Kiimingissä saatiin täydet 200 pointsia. Ihan kiva vuosi tokoilujen osalta :)

Agilityn aloittaminen
- Alkeiskurssi käytiin ja kesällä jatkettiin aksailuja, syksymmällä treeni jäi vähemmälle ja nyt ollaan oltu agittamatta turhankin kauan.

PK - lajeihin (johonkin niistä) tutustuminen
- Nääh :( Liityttiin OPKY:n riveihin, mutta ei käyty kuin tottistelemassa (kerran!).

Koirahäiriössä totteleminen hihnatta
- Check! Jokin napsahti koiralla siinä kevään ahkeran treenailun aikana ja nykyisin parta tottelee unelmasti paikassa ku paikassa HIHNATTA. Paras tyttö <3

Syksyllä 2010 yo-kirjoitusten jälkeen ostan itselleni ensimmäisen oman koirani
- No tuota, ei aivan nappiin mennyt. Alunperinhän olin hankkimassa aussieta, mutta lopulta päädyin hollanninpaimenkoiraan (lk). Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, olis mulla nyt jaloissa pyörimässä holsku-taapero. Nartun jäätyä tyhjäksi, törmäsin ilmoitukseen Elviksestä ja kokeiltiin yhteiseloa reilun kolmen viikon ajan. Harmillisesti piti kohdata elämän realiteetit ja todeta, ettei meidän elämät natsanneet yksiin.. Ja sitten tulee se mutta:

Nimittäin ensi kuun lopussa musta tulee virallisesti koiranomistaja (puolikas, mutta anyway)! Eikä tuo mönkiäinen ole mikään muu kuin SNAUTSERI!! Niinniin, minähän en itselleni snakusteria aikonut ottaa ensimmäiseksi koiraksi.. Vaan Miina sai mut houkuteltua (ei siihen tarvittu kuin yksi puhelinsoitto), joten kuun lopulla mennään Staran kanssa kyläilemään Kaasmarkkuun ja katsomaan Staran siskonlapsia, sekä tulevaa "pikkusiskoa".
Minä ja mun pitävät päätökset, hah niin varmaan! Vaan en kyllä malta odottaa, että saa tuon pikkunatiaisen kotia :)

Kerta se on tapana tehdä uusia lupauksia/suunnitelmia/aikomuksia tulevalle vuodelle niin täältä pesee:

Stara

Toko: VOI1 vuoden sisällä. Rotumestaruuskaan ei olisi pahitteeksi, mutta ei suuria odotuksia sen suhteen..

Agility: Treeniä ENEMMÄN, kisavalmiiksi kenties syksyyn mennessä? Kisoista ei silti puhuta vielä.

PK: BH-koe. Joku laji tarkempaan syyniin (koirahiihto, canicross, haku, jälki..). Valinnanvaraa on, sitä ku valitsee vaan!

Terveys: Lonkkakuvat ainakin.

Näyttelyt: Jokunen joskus, kesällä Oulu-kv ainakin. Ei se FI MVA-titteli pahitteeksi olisi.

Muu: Opettaa pikkusiskolle hyviä käytöstapoja.

Pentu

Opetellaan arkielämän asioita ja peruskäskyjä. Luoksetulo, hihnakävely, sisäsiisteys..

Naksuttimeen ehdollistuminen ja erinäisten temppujen opettelu.

Näyttelyt: Mätsäreissä saatetaan piipahtaa, lisäksi jokunen pentunäyttely. Joulukuussa Messariin kenties?

Minä

Ajokortti ja paikka jostain koulusta syksyllä!

Vauvan kanssa meillä on sitten muutto edessä keväällä kun siskoni palaa Saksasta, katsotaan minne päin Oulua mahdetaankaan päätyä.

Loppuun ne kauan sitten luvatut videot viime Kuivasjärvi-vierailulta:

Puolikas hyppynouto
Hyppynouto

Seuraaminen