Nyt alkaa kyllä huomata, miten Starakin on ruvennut aikuistumaan. Nuitten toisten juoksujen jälkeen neiti on rauhottunut entisestään ja mikä ihmeellisintä, alkanut jopa toisinaan kuuntelemaan (!).

Tänäänkin juoksulenkillä ohitettiin monta koiraa, ja sitä normaalia "minähaluantuonluoksenytHETI"-kohtausta ei edes paljoa huomannut! Ja taidettiin parin hauvan ohikin mennä vain pelkällä vilkauksella... Jeejee, nyt ku pääsis treenailee isommissa koiraporukoissa ym. niin ehkä Stara pysyis pian irti ilman meikäläisen paniikkia koiran karkaamisesta. Sunnuntaina mennään onneks pitkästä aikaa treenaa Jennan&Raimon kans, we'll see minkälaisen hepulin Stara saa tavatessaan pikku boyfriendinsä ;)

 

Aargh, nyt mulle on kyllä iskenyt hirviä agilitykuume, se ois nii mahtilaji Staralle !! Pittää ens kevväänä hakkee KASsin agiryhmään, jos ei päästä nii sitte en tiiä. Tokoa jatketaan kyllä, sekin on alkanut nykyään luistaan (ainakin niillä harvoilla treenikerroilla) ihan mukavasti ja Staraki tuntuu nykysin jotenki helpommin motivoitavammalta. Mutta musta tuntuu että Stara nauttis kyllä agista, kun saa kiitää ja liitää ja pomppia ja loikkia ympäriinsä. Ja joku nuuhkutus-laji ois kans super (haku, mejä), kun Straba tykkää niin paljo nuuskutella kaikkea. Emännästä vaan nyt aktiivisempi harrastusmahdollisuuksien etsintään, niin hyvä tulee :)


Pistetäämpä vielä kuvia viime Kuivasjärven reissusta (kun lapset ei millää meinannu keskittyä) :