Tänään käytiin Hiukkavaarassa Koirakoulu.info:n lämmitetyssä sisähallissa treenaamassa Netan, Katjan, Piian ja Lotan kans. Tilat ei olleet mitenkään jättisuuret, tosin ihan hyvin mahtui tuolla porukalla olemaan. Ainut ja suurin ongelma Staran kans olikin jännät uudet tilat, ja muut koiratkin kiinnosti tänään taas ylettömän paljon neitiä.... Mun hienot treenisuunnitelmat vesittyivätkin ihan täysin, ja keskityttiin vaan lähinnä kontaktiin ym. pikkujuttuihin.

Miniseuraamispätkiä otin aina välillä ja noh, ihan ok.... Oon huomannu, että tarvitaan kyllä paljon lisää treeniä kaikkiin käännöksiin, mutta tänään ei nyt pystyttykkään niihin kauheesti keskittymään. Seuraamisessakin Stara monta kertaa jäi toljottamaan muita dogeja, ja siinä oli meikäläisen hermoissa pitelemistä..

Kerrankin saatiin otettua nyt talviaikaan paikallaanmakuuta. Tätäkään ei pitkiä aikoja otettu (kork. 20 sec), koska häiriötä oli Staralle paljon. Nätisti pysyi loppujenlopuksi, mitä nyt pari pään nostoa ja nuuskuttelua sattui (kävin korjaamassa heti).

Hyppyä kokeiltiin muutama kerta. Eka kerralla Stra jäi vaan nuuskuttelemaan estettä, mistä otettiin heti koko homma uusiksi. Yhdesti Stara lähti hortoilemaan käskyn jälkeen ihan jonnekin muualle kuin esteelle päin.. Loput pari hyppyä meni onneksi ihan mallikkaasti.

 

Joitain pikkujuttuja (istu/sit, seis, maahan, pyöri) otettiin välillä, mutta oikeestaan treeni meni pelkäksi "jättämiseksi". Ois sekin voinut onnistua paremmin... Ei varsinaisesti nostanut tämänpäivän tapahtumat mielialaa helmikuun koetta ajatellen. Saa nyt nähä tullaanko meitä näkemään koskaan tositoimissa.................