H u o m e n n a

Tuomiopäivä. En uskalla ajatella enempää.

Tiistaina, sekä torstaina olimme agiliitelemässä.

Tiistaina tehtiin ensin keppejä ja keinua. Kepeillä oli taas vähän hakemista eka yrittämällä, mutta sitten lähti luistamaan. Kujaa kavennettiin hieman, jolloin mun piti vähän avittaa Starbaa. Keinussa treenittiin tällä kertaa "heilumista", eli koiraa totutettiin keinahteluun. Nami toiseen päähän, koira sinne, ja koutsi keinuttaa samalla kun minä hoidan kehumis- ja syöttämispuolen. Alkuun oli pientä arkailua, lopussa Starface veti jo innoissaan keinulle.

Toisella puolella mentiin pientä radan pätkää, joka sisälsi: hyppy+suora putki+hyppy+mutkaputki. Alussa taas häseerinkiä, sitten sujui hienosti. Ainiin, ja ennen tuota rataa tehtiin takaaleikkausta kera yhden hypyn+suoran putken. Eka kerralla juoksin vähän huonosti, mutta sitten älysin idean. Uudessa lajissa on kyllä kiva kun saa itsekin pähkäillä omia liikkeitään ym. (no tokossakin juu, mutta kuiteski).

Samalla puolella tein itsenäisesti Staran kanssa A:n kontaktia ja rengasta. A:lla 2on2off alkaa sujua jo tosi hyvin, Starilla on huomattavissa pieni valaistuminen kontaktille pysähtymisen suhteen. Tämä koskee oikeastaan kaikkia kontaktiesteitä. Rengas meni hyvin ne pari kertaa mitä ehdin sitä testata.

Torsdagina tehtiin taas aluksi radan pätkää. Sis.: hyppy+hyppy+mutkaputki+hyppy+suora putki+hyppy. Tässä ei mitään muuta ongelmaa kuin lähtö!! Stara kattoo mua epäilevästi kun innosta hihkun sille, että "Let's go! Hyppyyy!!! Mentiiin!!!". Tyyppi vaan hiipii ja on sillee wtf?? Heti kun vauhtiin pääsi, niin hienosti meni loppuosa radasta vaikka itte tulin monta metriä jälestä. Tuota liikkeelle lähtöä pitää treenata ja keksiä joku "nyt mentiin!"-sana, mikä merkkaa, että tulta perseen alle!

Samalla tehtiin samoja juttuja kuin tiistaina, eli A:ta ja rengasta. A alkaa olla jo tosi hyvä. Star meni jopa kerran omatoimisesti A:n kontaktille ja jäi siihen tönöttämään. Yleensä kun otamme kaikki nuo kontaktiesteet hihnan kanssa ja Stara oli nyt irti, koska treenasimme rengasta. Pitihän se silti palkata kun pysähtyikin niin hienosti kontaktille :) Rengaskin alkoi mennä jo huippuhyvin! Pari kertaa meni "väärästä reiästä", mutta viimesillä toistoilla olin muutaman metrin Staran takana ja lähetin sieltä eteen renkaalle. Ja vaauhdilla läpi!

Toisella puolella omatoimikeppejä, kuja oli aika väljä niin oli ihan iisipiisiä.


 

Muuten ollaankin huseerattu koko vk vähän mitä sattuu. Torstaina ennen agia käytiin Jennalla kyläilemässä ja minitreenailemassa Jennan&Noomin kera. Seuraamisen täyskäännökset on kammoa katseltavaa, mutta eiköhän niistä joku hikinen piste saada huomenna.. Ellei meitä ole häädetty kehästä ennen sitä. Paikkamakuuta olen koittanut saada treenattua mahdollisimman häiriöisissä paikoissa, ja saanut tehtyä jopa kunnolla koirahäiriön kera. Tiistaina lapsenvahtihommissa kävelytin berni Dumlea Staran ympäri (Dumppis astui hieman Stran päällekin :D ), eikä Star noussut. Eilen Jenna auttoi Noomin kanssa häiriköinnissä, mm. juoksivat takaa Staran ohitse, kävelivät ympärillä ja Noomi pääsi jopa tökkimään Staraa (kuonolla ja tassulla). Stara koitti väistää Nomen kosketusta ja katsoi sitä tyyliin "Mitä ihmettä sää teet??! Mee pois!!".

Klunketiklunk, huominen lähestyy.


ps. Jos jotakuta kiinnostaa, täällä joitain eilisiä mun kuvaamia videonpätkiä treenailuista