(c) Jenna

Rochallor Cyber Hero aka Elvis

Mun haave on toteutunut! Mulla on holsku!
Onhan 3-vuotias kodinvaihtajauros nyt vähän eri asia kuin luovutusikäinen narttupentu, mutta en ole katunut päätöstäni vielä näiden neljän yhdessä vietetyn päivän jälkeen. Päinvastoin! Päivä päivältä tunne, että tää on se koira, vaan vahvistuu vahvistumistaan.
Elkku on sopeutunut superhyvin näin lyhyessä ajassa ja tulevat kotosalla myös hienosti pikku-Ripen kanssa toimeen. Maanantaina Elviira tapasi myös Staran Kaakkurissa ja kohtaaminen sujui ihan kivasti. Star ei alkuun lämmennyt innokkaan pojan iskuyrityksille, mutta loppuajasta koko trio rauhottui omiin oloihinsa. Loppuviikosta suunnitelmissani on mennä mehtäileen Stran ja Elen kans, katsotaan mitä siitäkin hommasta tulee..

Elviksen kanssa harjoitellaan nyt perus arkitottista ja muita normijuttuja, etenkin panostetaan luoksetulo- ja hihnakoulutukseen. Muiden koirien ohitus hoituu jo melko hyvin kun syötän äijää koko ohituksen ajan. Isommille koirille Elvis meinaa rähistä hihnassa ollessaan, joten viime päivien ajan ruokaa on tippunut tiheään tahtiin suurempien piskien ollessa näköetäisyydellä. Nyt ei olekaan pariin päivään ollut minkäänlaista aggrea havaittavissa pojan käytöksessä, vaikka lähistöllä olisikin isompi koirakamu. Kyllä se siitä!

Alkuun nyt tämmönen pikkusepustus, mutta heti kun ehdin niin skriivailen Staran ja mun viimeviikon Kuikku-reissusta (sis. videoo) sekä lissää juttua Elvarista =)
Loppuun kevennykseksi nätit Stara ja Brilla + ylioppilas vuosimallia 2010: