Retkipäivä! Salainen retki Kiiminkiin Oulun Palveluskoira Yhdistyksen maille.. Retki oli ihan kiva =)

Hahhaa, joojoo paljastetaan sitten. Vaiko? Nojoo, oltiin siis avoimen kokeessa Starbucksin kanssa. Eikä missä tahansa kokeessa, vaan Allan Aulan tuomaroimassa kokeessa. Tätä olikin odotettu!
Äitin kyytillä hurruuteltiin iltapäivällä todella koleassa ja sateisessa säässä Tassutörmälle. Tavattiin paikalla myös Eeva, joka oli Monty-nakusterinsa kanssa avoilemassa myös. Eevalta saatiin viikonlopun rotumestissaaliimme, eli 20kg Royal Caninia. Suuret kiitokset vielä Eevalle ruokien säilyttämisestä (ja onnea AVO1stä!!) !
Koeolosuhteet olivat märkää maata lukuunottamatta ihanteelliset ja koira oli SUPERvireessä. Pelkäsin kehään mennessä, että tyyppi sinkoaa paikkamakuusta perään, mutta onneksi Star tietää mitä pitää tehdä kun mennään rivissä maahan.
No no, laitetaanko lottorivi näkyviin (kuten tavallista, selityksineen):

Paikalla makaaminen 10 Jeeejeee sama homma kuin viimeksi, eli jättebra! Ja nyt tuli viimeinkin eka koe, jossa joku toinen koira jouduttiin kytkeä. Eikä mikä tahansa hurtta, vaan Staran vieressä makaava sakemanni.. Tai siis eihän se lopussa enää maannut, mitä lie touhusi.
Seuraaminen taluttimetta 10 Hyvä etten itte kaatunut kun neiti seurasi niin tiiviisti! Oikeelle käännöksiin en oo kyllä vieläkään täysin tyytyväinen, mutta menkööt.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 Peruslaiska Straba. Allu mainitsi hitaudesta ("Voisi olla räjähtävämpi" hah Strallako?), mutta kybä tuli. En ois antanu.
Luoksetulo 10 Vauhti oli sairas. Pelkäsin, ettei elukka pysähy ollenkaan joten vetasin kunnon käsimerkin. Valuihan se sen pari jarruaskelta, mutta juuu..
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 Oli vissii jeesbo. Ennen kehään menoa tein yhden seisomisen joka oli huippuhyvä, kai se oli tositoimissa samanmoinen.
Noutaminen 10 Hehahooo, eieiii kymppiä tästä! Muuten niiiin täydellinen, mutta se sama arpominen.. "Mitenkäs tän ottais suuhun, ettei parta mee huonosti..". Luovutusasentokin oli nappi!!
Kauko-ohjaus 10 Joo, perusnice. Ei parasta Talbaa, mutta hyvä.
Estehyppy 10 Oikeen lennokas ja hieno :)
Kokonaisvaikutus 10 Kehuja saatiin melkeen joka liikkeen jälkeen ja kuulemma hyvä pari ym. jotain. Allu on kyllä niiin huippumukava tuomari, mutta ei me nyt näin hyvää oltais ansaittu..

Anyway, lopputulos siis AVO1, täydet 200p., luokkavoitto (1/10), KP ja se TK2!!!!! Jeeeeejeeeeejeeee ei enää kokeita tai ressiä tälle vuodelle! Nyt vaan nokka kohti voivoivoiiiiii...

Kuvasta puuttuu Musti&Mirrin 10e lahjakortti.... (muok. jena)

edit. idiootta unohtanu laittaa luoksetulon selityksineen... -.-